Wat bieden wij?

S.V. Den Geitenwollen Soc. is dé studievereniging voor alle Sociologiestudenten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ieder jaar werken wij samen met interessante bedrijven die iets kunnen betekenen voor onze leden op zowel educatief gebied als ter ontspanning. Onze leden studeren aan één van de beste sociologieopleidingen in Nederland en zijn daarom wellicht interessant voor u als werkgever.

In samenwerking met ons als vereniging kunt u uw organisatie of bedrijf met weinig moeite onder de aandacht brengen bij onze leden. Op deze manier kunt u potentiele werknemers kennis laten maken met uw bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te profileren bij onze leden.

Advertentie
Via onze maandelijkse nieuwsbrief, het verenigingsblad ’t Blaatje en onze drukbezochte sociale media waaronder de Instagram en de Facebook houden wij onze leden op de hoogte van de aankomende activiteiten en nieuwsberichten binnen de vereniging. Natuurlijk is het mogelijk om via één van deze wegen een advertentie te plaatsen voor uw organisatie of bedrijf.

Poster of flyer
S.V. Den Geitenwollen Soc. heeft een speciale verenigingskamer op de campus van de Radboud Universiteit. Dagelijks bezoeken veel leden deze kamer om tussen het studeren even te pauzeren. Het is mogelijk om d.m.v. een poster of flyer in de verenigingskamer uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze leden.

Activiteiten
Den GWS organiseert jaarlijks diverse activiteiten die druk worden bezocht en bij veel GWS’ers in het geheugen staan geprent. Tijdens deze activiteiten is er genoeg ruimte om uw bedrijf te promoten: zo is het mogelijk om uw logo te plaatsen op een poster, een commissieshirt of in een programmaboekje en kan er promotiemateriaal van uw bedrijf worden uitgedeeld.

Website
Als toekomstige werkgever biedt onze nieuwe website verschillende mogelijkheden om studenten te bereiken. Zo is er een pagina met bedrijfsprofielen en vacatures.

GWS-pas
Met onze willen wij onze leden exclusieve kortingen bieden. Heeft u een bedrijf (in Nijmegen) en wilt u meer studenten aantrekken? Dan is het misschien interessant om korting te geven aan onze leden. Op deze manier zet u uw bedrijf bij onze leden in de spotlights.

Contact
Bent u geïnteresseerd in de samenwerkingsmogelijkheden of wilt u graag wat meer weten over Den GWS? Mail dan naar dengeitenwollensoc@gmail.com.