Voorzitter

 

Hoi allemaal!Mathilde

Mijn naam is Mathilde Wonders en komend jaar mag ik mezelf voorzitter noemen van onze mooie vereniging. Twee jaar geleden ben ik vanuit Oss (welgeteld bijna vijfentwintig hele kilometers van Nijmegen vandaan) verhuisd naar het gezellige Nijmegen en hier voel ik me nu helemaal thuis.

Dit is mede dankzij de GWS. Aan het begin van de introductie was ik heel erg zenuwachtig, maar dit is helemaal weggegaan toen ik de GWS en haar leden leerde kennen. Ik ben nu twee jaar actief lid van de GWS en voel me helemaal op mijn plek. Rustig een kopje koffie drinken in de GWS-kamer met slechte hitjes op de achtergrond, iets te fanatiek tafelvoetballen (en alsnog verliezen, maar ik word beter!) of, nu in coronatijd, enthousiast meedoen met weerwolven via WhatsApp: er is eigenlijk altijd voor iedereen wat te doen.

Volgend jaar mag ik de functie van voorzitter vervullen en ik hoop de gezellige sfeer van onze vereniging voort te zetten. Ik hoop dat ook komend jaar leden enthousiast meedoen met (corona-proof) activiteiten (zoals weerwolven) en dat we hopelijk ook snel een keer kunnen tafelvoetballen in de GR. Ik kijk er naar uit om samen met Patrick, Nora-Luca en Jolein er een heel leuk jaar van te maken.
Je mag me altijd aanspreken voor vragen of opmerkingen, maar ook gewoon om gezellig te kletsen over van alles en nog wat.

Liefs,

Mathilde