Voorzitter

Hoi allemaal!DSC05827

Mijn naam is Hagar Dunk en ik ben dit jaar de voorzitter van onze mooie vereniging. Ik ben derdejaars sociologiestudent en woon ook al ongeveer drie jaar in Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit het gezellige Brabant, wat nog steeds een speciaal plekje in mijn hart heeft. Een geslaagde avond met vrienden bestaat voor mij uit heel wat Hertog Jan bier, Lays paprika ribbel chips, verschillende spelletjes, dansen tijdens het uitgaan en een vitaaltje van de FEBO.

Deze geslaagde avonden heb ik leren kennen tijdens mijn introductieweek. Sinds die week heeft den GWS ervoor gezorgd dat ik me nu helemaal thuis voel in Nijmegen. Het fijne aan den GWS vind ik dat het een hechte vereniging waarbij ouderejaars en eerstejaars elkaar kennen en waar activiteiten georganiseerd worden door de hele vereniging. De leden van de GWS hebben mij geleerd wat het studentenleven inhoudt en ik heb in mijn jaren bij de vereniging al heel erg genoten van de gezellige gesprekken in de GWS kamer, het tafelvoetbaltoernooi, de maandelijkse borrels en de leuke activiteiten.

Ik hoop dat er we er dit jaar samen een leuk fysiek jaar van te maken leuke activiteiten, feesten en een gloednieuwe GWS kamer waarin we allemaal samen kunnen komen. Zelf kijk ik er erg naar uit om samen met Sven, Sabina en Maan er een erg leuk jaar van te maken. Je kunt altijd dingen aan me vragen of gewoon tegen me aan praten over van alles.

Liefs,

Hagar