Voorzitter


Lieve allemaal,

Ik ben Bo en kijk er enorm naar uit om volgend jaar Voorzitter te zijn bij onze geweldige vereniging. Ik ben 21 jaar oud en aankomend derdejaars student. Ik kom uit het gezellige Tegelen in Limburg en ja dat is goed te horen. Ik zit nu ongeveer een jaar hier op kamers en voel me ontzettend thuis. De gezelligheid die ik gewend ben in het verre limboland komt hier helemaal terug.

Ik houd ervan om lekker te socializen met mensen, een koffietje hier, een biertje daar, effe borrelen en een stukje wandelen. Mocht je je dus vervelen, ik ben overal voor bij. Daarnaast ga ik graag naar de sportschool. Ik probeer minimaal drie keer in de week te sporten, waar ik meestal een afwisseling heb van fitness, bommen, boksen en hockey. Dus waarschijnlijk zie je mij vaak in mijn sportkleding op de kamer hangen. Ik kijk graag films en series en vind een meidenavond met wijn, een maskertje en een hele slechte romantische komedie (of een oude k3 musical) geweldig. Ik houd ervan om nieuwe en aparte speciaal biertjes te ontdekken en houd ze bij in Untappd. Kortom, ik vind eigenlijk alles leuk! Nu we toch helemaal eerlijk zijn, er is een ding wat ik echt niet leuk vind en dat zijn champignons. L Verder ben ik een hele open en positieve meid die altijd bereikbaar is voor een praatje.

In mijn eerste jaar hadden we natuurlijk last van corona, dus toen heb ik weinig meegekregen van het “echte” studenten. Maar voelde ik me wel al erg betrokken bij de studievereniging. In het tweede jaar ben ik daarom bij meerdere commissies gegaan en toen was ik verkocht. Ik hoop aankomend jaar een hoop van de Limburgse gezelligheid over te brengen naar de GWS. Ik kijk er naar uit om een fantastisch jaar te gaan hebben met mijn bestuursgenoten, Arrabella, Ash en Petra, en natuurlijk met jullie, de GWS-leden.

Liefs (en haije),

Bo