Vertrouwenspersonen

Heb je te maken met ongewenst gedrag, dan kan je altijd contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen. Voor specifiek sociologie is dat de studieadviseur. Mocht je contact op willen nemen met iemand buiten de opleiding, kan dat met een van de contactpersonen van de RU. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de RU

Vertrouwenspersoon Sociologie

Charlot Sanders
E-mail: c.sanders@maw.ru.nl
Telefoon: 024-3613020
Afspraak maken

Meer weten over contactpersonen van de RU? Vind meer informatie via de volgende pagina: https://www.ru.nl/studenten/tijdens-studie/begeleiding-en-advies/melding-ongewenste-omgangsvormen/

.

Gedurende het studiejaar 2022 – 2023 zullen er twee vertrouwenspersonen zijn binnen Den Geitenwollen Soc.. Dit jaar worden de functies vervuld door Meryn Weemen en Petra Morgenstond. Mochten jullie ons willen bereiken dan kan dat via:

Meryn: vpgws.meryn@gmail.com of 0620838088

Petra: vpgws.petra@gmail.com of 0620661333

Als vertrouwenspersoon zullen wij beschikbaar zijn voor jullie allemaal om met je te praten als er iets gebeurt is, of als je je gewoon even niet lekker voelt. Daarom zullen wij er vooral voor jullie zijn om een veilige plek te creëren en een luisterend oor te bieden. Daarnaast kunnen we, mocht je dat fijn vinden, samen kijken naar de vraag “hoe nu verder?”. 

Meryn

Sommige van jullie zullen mij misschien al kennen, maar voor degenen die mij nog niet kennen: Mijn naam is Meryn en ik ben 5e jaars sociologie student. Sinds kort ben ik samen met Petra vertrouwenspersoon van den Geitenwollen Soc. Hoe groot of klein je probleem ook is, ik vind het erg belangrijk dat je erover kunt praten. Vandaar dat je me altijd een berichtje kunt sturen via whatsapp (0620838088) of een mailtje sturen naar vpgws.meryn@gmail.com om samen een afspraak te maken of als je nog vragen hebt voor mij. Ik zal altijd vertrouwelijk omgaan met jullie gegevens, wat betekent dat alle informatie alléén bij mij zal blijven.

Petra

Naast mijn rol van vertrouwenspersoon vervul ik dit jaar de functie van secretaris binnen het bestuur, daarnaast ben ik bezig met mijn tweede helft van de pre-master. Voorafgaand aan Sociologie heb ik de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener afgerond, hierdoor heb ik de ervaring en vaardigheden die passen bij een vertrouwenspersoon. Ik vind het erg belangrijk dat jij je als persoon gehoord voelt. Mocht je eens samen willen zitten stuur dan een mailtje naar vpgws.petra@gmail.com of een berichtje naar 0620661333. Je mag me uiteraard ook altijd aanspreken in de GWS-kamer.