Truienverkoop

Het is eindelijk weer zover, de nieuwe GWS truien kunnen weer besteld worden. Hieronder kan jij kiezen welke maat en hoeveel jij wil bestellen. Dit jaar zullen de truien fire red met pearl zijn. Voor een beter beeld staan hieronder de proefdrukken:

8049_big-3-2-removebg-preview
8049_back_big-2-removebg-preview

De proefdrukken dienen slechts ter indicatie, kleuren kunnen altijd iets afwijken door het bedrukken en het materiaal.

Door de huidige situatie hebben wij ervoor gekozen om dit jaar de optie bezorgen toe te voegen tegen betaling. Natuurlijk kan je de truien ook gewoon gratis ophalen. Dit kan je onderaan het formulier aanvinken. Bestellen kan tot 22 november 23:59. De betaling zien wij dan ook graag binnenkomen voor zondag 22 november 23:59. Wij hopen dat de truien in de eerste week van december binnen zijn.

Nadat je hebt besteld, krijg je een bevestiging per mail, het kan soms even duren voordat deze binnen is. Vergeet ook niet in je spam inbox te kijken. Mocht je geen bevestiging hebben, neem dan even contact op met het bestuur.

Wij zien graag het volledige bedrag (inclusief eventuele bezorgkosten) tegemoet op het volgende rekeningnummer: NL58 RABO 0324 2502 23 t.n.v. Studievereniging Sociologie De Geitenwollen Soc.

Ik wil graag mijn bestelling thuis bezorgd krijgen (€6,75*)Ik wil mijn bestelling ophalen (Locatie in overleg met bestuur)

Hierbij bevestig ik de betaling voor 22-11-2020 23:59 over te maken aan Den GWS.

Hierbij accepteer ik dat het bestuur mijn gegevens mag verwerken voor de bestelling van de truien.

*Soms kan de prijs afwijken van het bezorgen, bijvoorbeeld door de grootte van de bestelling. Mocht dit zo zijn neemt het bestuur contact met je op.

Bij eventuele vragen en/of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met het bestuur.