Secretaris

fullsizeoutput_1431Beste lezer,

Mijn naam is Bas Maartense. Dit jaar ben ik de secretaris van het XXVste bestuur van Studievereniging Den Geitenwollen Soc., onze prachtige vereniging. Verder ben ik 20 jaar oud en kom ik uit het prachtige Deventer (in de volksmond ook wel ‘Demtàh’ genoemd), een stad in Overijssel aan de prachtige rivier de IJssel. Een deel van Deventer ligt echter ook in Gelderland (ja echt!), waarmee ik een mooi bruggetje (letterlijk en figuurlijk, de brug over de IJssel in Deventer verbindt namelijk Overijssel en Gelderland) kan maken naar de provincie waar ik inmiddels mijn onderdak gevonden heb. Sinds maart 2016 woon ik namelijk in het mooie Nijmegen (in de volksmond ook wel ‘Nimma’ genoemd).

Wanneer ik mijn tijd niet in de GWS-kamer of in de kelder van TvA 6 spendeer, speel ik graag gitaar of een lekker potje FIFA. Ook zal ik nooit genoeg krijgen van een intens potje Mario Kart: Double Dash!!™ of Mario Smash Football. Ook kijk ik graag naar South Park of Family Guy, maar ook een aflevering van How I Met Your Mother of Friends gaat er vaak als zoete koek in.

Als secretaris is het mijn taak om het overzicht te houden voor het bestuur. Doordat ik degene ben die de het grootste deel van de mailcorrespondentie op zijn rekening neemt, weet ik bijna alles wat er gaande is bij de vereniging. Daarnaast notuleer ik ook bij bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen, wat ook behoorlijk bijdraagt aan je kennis over de vereniging. Het allermooiste van secretaris zijn is daarmee ook dat je als geen ander (behalve je voorgangers natuurlijk) de GWS goed leert kennen. Daarnaast ben je als secretaris een onmisbare schakel. Een waardevolle taak dus, die ik dit jaar met veel plezier zal uitvoeren!