Secretaris

Hallo allemaal!

Ik ben Petra en zal aankomend jaar secretaris worden van den GWS! Ik ben 24 jaar oud en pre-master student. Voorafgaand aan de pre-master heb ik de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener afgerond aan de HAN. Momenteel ben ik dus ook al vier jaar woonachtig in het prachtige Nijmegen en voel ik mij stiekem ook iets meer een Nijmegenaar dan Hagenees (waar ik eigenlijk vandaan kom).

In het dagelijks leven ben ik altijd te porren voor een bordspel (waar ik gegarandeerd veel te fanatiek ga zijn), een concert of lekker eten! Ik houd er heel erg van om te koken en verschillende gerechten uit te proberen. Daarnaast ben ik bij concerten regelmatig te vinden in de moshpit, dus als je me ineens met een bult op m’n hoofd ziet lopen moet je niet raar op kijken (haha). Naast dit alles houd ik er ook heel erg van om creatief bezig te zijn, zo vind ik schilderen, borduren en fotograferen erg leuk (note: dit betekent niet perse dat ik er goed in ben). Mijn liefde voor creatief bezig zijn en lekker eten zijn ook terug te vinden in de commissies waar ik vorig jaar lid van was; de diner- en jaarboekcommissie. Bij deze commissies en de activiteiten van den GWS voelde ik me meteen thuis.

Vorig jaar heb ik een bestuursjaar gehad bij Amnesty International Student group Nijmegen (AISN). Helaas viel mijn bestuursjaar geheel in de coronapandemie en moesten we veel rekening houden met de constant veranderende maatregelen. Dit zorgde ervoor dat ik, naar mijn mening, niet alles uit een bestuursjaar heb kunnen halen wat eruit te halen valt, vandaar dat ik dit jaar nog een bestuursjaar wil gaan doen! Door de fijne sfeer en de band die ik voel met de studievereniging en de leden heb ik ervoor gekozen om mij kandidaat te stellen voor het XXXe bestuur van den GWS.

Natuurlijk willen jullie mij iets beter leren kennen, dus nu volgt er nog even een opsomming met random feitjes die ik niet in mijn tekst kon verwerken, geniet ervan: Ik speel basgitaar. Ik ben lid van NSPV Lasya (Nijmeegse studenten paaldansvereniging). Ik ben tante van een veel te schattig nichtje en neefje. Mijn lievelingskleur is oker geel. Ik heb in Israël gewoond waar ik ook de pronkstuk van mijn kamer heb weten te bemachtigen. Mensen vinden mij (te) direct/eerlijk. Ik gebruik mijn RSC abonnement veel te weinig. Ik heb welgeteld 18 planten op mijn kamer staan en ben hier ook vaak zingend te vinden.

Nu vind ik dat ik genoeg over mezelf heb gepraat, dus om dit prachtige stukje tekst nog even af te sluiten: samen met mijn bestuursgenoten zal ik er een top jaar van maken. Ik heb de volste vertrouwen in deze vrouwen die stuk voor stuk toppers zijn en ik kijk heel erg uit naar alle activiteiten, verhalen en late avonden die we tegemoet gaan!

Joeeeee,

Petra