Secretaris

Hoii lieve GWS’ers,goede foto johan -1

Ik ben Johan, en komend jaar zal ik onze secretaris zijn. Ik ben 19 jaar en aankomend jaar zal ik tweedejaars student zijn. Dit jaar had ik enorm genoten van alles omtrent Den GWS, van de koekjes in de GWS-kamer tot de feesten in de Molenstraat. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik komend jaar deze mooie rol als secretaris mag vervullen voor Den Geitenwollen Soc.

Hoewel ik nog maar kort in Nijmegen woon en constant de weg kwijt ben, voel ik mij hier al helemaal thuis. Toch ben ik ook erg blij als ik in het weekend mijn vader op kan zoeken in Lochem (wat in de Achterhoek ligt). Hiervoor heb ik ook in Hilversum en Almere gewoond. Vaak hoor je online maar ook in het echt enorme haat jegens Almere, maar dat is de grootste onzin. Ik zal door de vier jaartjes die ik heb gewoond in Almere deze mooie stad de rest van mijn leven blijven verdedigen.

Ik geniet van Youtube kijken, met vrienden afspreken, maar ook gewoon van Sociologie studeren. Op de middelbare had ik een soort Stockholmsyndroom door de BINAS-vakken die allemaal in mijn pakket zaten. Nu ik heb toegegeven dat dit helemaal niks is voor mij en Sociologie ging doen is leren opeens een stuk leuker. Ik hou ook enorm veel van concerten, maar ook het luisteren van muziek in het algemeen. Toch bak ik helemaal niks van zelf muziek maken. Ik heb 5 jaar op pianoles gezeten, en het enige wat ik nog kan is ‘Mieke heeft een lammetje’ spelen.

Om deze concerten te kunnen veroorloven werk ik ook veel als klantenservicemedewerker. Dit doe ik voor NS, waardoor ik door alle horrorverhalen die ik hoor nog meer stress heb bij vertraging of bij het nemen van de laatste avondtrein dan ik hiervoor al had. Voor de rest is mijn baantje helemaal top. Het heeft me van mijn bel angst afgeholpen, ik mag Facebook moeders uitleggen hoe ze een e-ticket kunnen openen en ik kan ondanks Twitter’s rate limit tweets blijven bekijken (hoewel het dan allemaal klaag tweets richting NS zijn).

Als je de huidig GWChess kampioen uit wilt dagen voor een potje schaken, advies nodig hebt voor je treinrit, of gewoon een goed gesprek wilt, je weet me komend jaar vast te vinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn medebestuur en ik er komend jaar een feestje van zullen maken, en jullie zijn allemaal uitgenodigd (ik vertel niet wat we gaan doen, maar neem je zwembroek mee 😉).

Liefs,

Johan