Secretaris

Lieve allemaal,Nora-Luca
Ik ben Nora-Luca en ik mag mijzelf dit jaar secretaris noemen van het XXVIIIe bestuur van onze prachtige vereniging. Ik ben 18 jaren oud en ben aankomend tweedejaars. Ik kom uit de grote stad in het westen van het land, Rotterdam. Vorig jaar heb ik besloten om de reuring en chaos van een metropool om te ruilen voor de Molenstraat en het Keizer Karelplein in het oosten van het land. Daar begon mijn avontuur in de oudste stad van Nederland (nee niet Heerlen), en ik ben heel blij dat ik deze beslissing heb genomen. Sociologie, Nijmegen maar vooral de GWS, heeft mij zoveel leuke, geweldige, lieve, rare ervaringen gegeven en heeft mij zoveel leuke, geweldige, lieve, rare mensen laten ontmoeten.

Ik probeer op dit moment te verzinnen wat mijn hobby’s zijn anders dan Netflixen, hmmm moeilijk. Het zou als secretaris wel mooi zijn als ik zou zeggen dat ik mijn eigen gedichtenbundel en al 10 kinderverhalenboeken heb uitgebracht, helaas zal ik jullie teleur moeten stellen. Wat ik wel leuk vind om te doen is lekker wijnen (wijnen, wijnen) met de meiden, het liefst in een van de vele parkjes die in Nijmegen te vinden zijn. Verder vind ik het gezellig om lekker te koken met vriendinnen en daarna lekker te stappen in een van de vele kroegen die jullie allen wel bekend zijn. Kortom ik geniet erg van het studentenleven met een paar intense katertjes op zijn tijd.

Ik heb het afgelopen jaar zoveel mogelijk geprobeerd om koekjes te snaaien in de kamer en te genieten van de special deals voor shotjes Sambuca en zoveel mogelijk van de sfeer te proeven binnen de GWS. De GWS is voor mij een vereniging van koekjes, thee, sterke koffie, maandelijkse borrels, tafelvoetballen, discussies over patat of friet (ik zal maar geen politieke uitspraken doen over deze tweespraak), gespecialiseerde mokken, klootzakken en natuurlijk het fameuze GWS-lied met een kusje naar de Backstreet Boys. Ik kan daarom ook niet wachten om jullie secretaris te worden en ik zal proberen het jaar door te komen zonder al teveel spelfouten en BCC-fouten.

Wij, als XXVIIIe bestuur gaan erg ons best doen om er zo´n leuk mogelijk jaar van te maken zowel online als offline! Ik hoop dat we jullie zo snel mogelijk weer mogen ontvangen in de nieuwe GWS-kamer, want ik heb veel behoefte aan een sterke bak, maar vooral heel veel zin in chocolate chip cookies! Bovendien word ik er gek van om de normale versie van I Want It That Way te zingen en mis ik mijn peeps die de enige echte versie kennen. Ik hoop jullie allen snel te spreken op Zoom, Discord of misschien wel in het echt!

Kusjes, Nora-Luca