Secretaris

Hoi iedereen!! IMG_4293 (1)

Ik ben Sabina en ik ben aankomend jaar de secretaris van Den Geitenwollen Soc.! Ik  Ik ben tweedejaars sociologiestudent en woon al een kleine 1,5 jaar in Nijmegen. Van oorsprong kom ik uit Noord-Brabant. Vandaar dat ik een accentje heb dat er hier en daar wel eens uit floept!

Ik hou heel erg van koken, dus als je zin hebt om eens iets nieuws te proberen dan mag je altijd bij mij aankloppen! Ik beloof dat ik het niet te pittig zal maken, tenzij je klaar bent voor een uitdaging ;). Ook ben ik een echte horrorfilm fanaat, hoe enger hoe beter, mij krijg je niet snel bang! Daarnaast ben ik ook erg creatief en ben ik graag met mijn handen bezig. Mijn zomers zitten altijd vol schilderen, tekenen en overdreven drank-bordspelletjes maken. Ook organiseer ik met veel liefde en plezier thema feestjes met allerlei bijpassende activiteiten en drankspelletjes. Hier kan ik soms een beetje in doordraaien, maar dat maakt ze ook wel heel leuk! Ik ben van plan om mijn creativiteit en voorliefde voor partyplannen aankomend jaar goed te gaanen tweedejaars sociologiestudent en woon al een kleine 1,5 jaar in Nijmegen. Van oorsprong kom ik uit Noord-Brabant. Vandaar dat ik een accentje heb dat er hier en daar gebruiken in mijn rol als secretaris!

De afgelopen paar maanden heb ik al een beetje kunnen proeven van het ‘echte’ studentenleven. Ik heb hier enorm van genoten en ik ben dan ook heel erg benieuwd wat de rest van het jaar me zal gaan brengen! Ik heb er erg veel zin in om er een fantastisch jaar van te maken met de rest van het bestuur! Als je vragen hebt of gewoon zin om een praatje te maken dan kun je altijd bij mij terecht!

Liefs,

Sabina