Commissaris Algemene Zaken

Hoi allemaal,

Ik ben Ash en ga aankomend jaar de nieuwe functie Commissaris Algemene Zaken (CAZ) vervullen. Ik ben 19 en aankomend tweedejaars sociologie student. Ik ben geboren en getogen in het mooie Nijmegen en woon hier sinds een half jaartje ook op kamers.

In mijn dagelijks leven ben ik met duizendeneen verschillende dingen bezig. Zo zit ik al sinds mijn zevende op circustheater en ben ik tegenwoordig beter in eenwieleren dan mijn docent. Kijk dus vooral niet verbaast op als ik weer eens met blauwe plekken of een verzwikte enkel aankom, circus komt met vrij veel risico’s. Daarnaast ben ik de afgelopen twee jaar druk bezig geweest met allerlei projecten en protesten bij Fridays For Future, een jongeren klimaatactie groep. Het protesteren is mij met de paplepel ingegoten, mijn vader nam me al zolang ik me kan herinneren mee naar protesten. Ik ben ook steeds actiever in de Queer Scene. Sinds een jaartje geef ik voorlichting met COC Nijmegen over de gemeenschap en mijn eigen verhaal. Vanuit mijn eigen ervaring ben ik nu ook bezig een meeting te organiseren voor aseksuele/aromantische mensen.

Het afgelopen jaar heb ik natuurlijk ook bij meerdere commissies van den GWS gezeten. Specifiek de FEC, FAC, ‘t Blaatje en de ouderdagcommissie. Bij deze commissies heb ik zowel mijn liefde voor organiseren als voor schrijven kwijt gekund. En ik heb er een nieuwe liefde ontdekt, den GWS. Ik voel me enorm op mijn plek bij onze vereniging. Het is een gezellige en fijne plek om te zijn waar ik me echt thuis voel. Ik kijk er enorm naar uit om dat dit jaar voort te zetten!

Dan nog een aantal random feitjes over mij die erg belangrijk zijn om mij beter te leren kennen. Ik heb een tijd aan boogschieten gedaan en was er vrij goed in. Ik heb een gitaar op mijn kamer staan, die ik al meer dan een jaar niet gebruikt heb. Op mijn vijfde stond ik met een klimaatactie in de 7Days (hoogtepunt van mijn leven). Ik ben een enorme fan van musicals en liedjes meeblèren. En mijn lievelingskleur is roze, of paars, of blauw. Het ligt aan de dag waarop je het me vraagt.

Je kan altijd op me afstappen voor een praatje, advies of vragen of statistiek! We gaan er met z’n allen een heel leuk jaar van maken en ik heb enorm veel zin dit samen met mijn geweldige bestuursleden te doen! Ik kijk heel erg uit naar de activiteiten, het geklets in de kamer en alle andere dingen die dit jaar gaan komen!

Liefs,

Ash