Penningmeester

Hallo lieve geitjes, ik ben Bo!goede foto bo - 1

Volgend jaar mag ik de prachtige rol van penningmeester gaan vervullen bij Den GWS. Ik ben 19 jaar oud en ga nu m’n derde jaar van de sociologie bachelor in. Ik woon al anderhalf in het mooie Nijmegen en heb hier helemaal m’n plekkie gevonden! Origineel kom ik uit Apeldoorn en ik ga daar graag nog naar terug, maar niks verslaat de Nijmeegse gezelligheid en het mooie centrum.

Afgelopen twee jaar heb ik in de KLAC, FEC, studiereiscommissie en bij het Blaatje gezeten en mocht ik ook trots hoofd zijn van de FEC. Zo ben ik ontzettend gaan houden van deze mooie vereniging! Den GWS is een sociale, leuke, gezellige en actieve vereniging waar iedereen welkom is. Ik heb ontzettend veel zin om deze te mogen helpen besturen volgend jaar!

Naast een actief geitje zijn en te veel tijd besteden in de GWS-kamer, doe ik nog genoeg andere dingen. Ik werk graag bij café Eten&Drinken in Nijmegen Oost (kom allemaal gezellig een kopje koffie drinken!) en geef al mijn zuurverdiende geld uit aan terrassen in de stad. Ik hou ontzettend veel van shoppen, specifiek in de Lange Hezelstraat, en van sporten bij het Sportcentrum. Voor al deze dingen geldt dat ik het maar al te gezellig vind om het samen te doen! Ik ben altijd wel te porren voor een bokslesje of een cocktailavond en schroom dus niet om me uit te nodigen.

Ik hou onwijs veel van eten, drankjes doen en spelletjes, het liefst allemaal samen. Ik hou erg van uitgebreid koken, maar een nieuw restaurant uitproberen vind ik ook ontzettend leuk. Wijnen en roddelen is één van mijn favoriete bezigheden. Een lekkere rode wijn of Aperol Spritz met een portie bitterballen en ik ben in de zevende hemel. Als daar nog bordspelletjes bijkomen ben ik al helemaal verkocht. Perudo, Qwixx, Stressen en natuurlijk The Mind zijn mijn persoonlijke favorieten, maar ik sta altijd open voor wat nieuws.

Al met al ben ik gezellig en sociaal, soms een heeeeel klein beetje eigenwijs, en altijd open voor een gezellig gesprek over van alles en nog wat. Je kan altijd op me afstappen voor hulp met je tentamens of met SPSS, maar ook zeker voor gewoon even kletsen. Ik heb onwijs veel zin in volgend jaar en ik ga er samen met mijn bestuur een goed feestje van maken. Ik zie jullie snel!

Groetjes van Bo 🙂