Penningmeester

 

Lieve allemaal,

 

PatrickIk ben Patrick en mag mezelf kandidaats-penningmeester van het 28e bestuur van onze mooie vereniging noemen. Op ditmoment ben ik 19 jaren jong en heb ik net mijn eerste jaar van sociologie achter de rug. Vorig jaar ben ik vanuit het mooie Harderwijk (ja dat van het dolfinarium inderdaad) naar Nijmegen verhuisd. De eerste helft van het jaar heb ik dit mede dankzij onze vereniging overleefd; de GWS-kamer, de activiteiten en de leden maken het studeren toch nog een stuk leuker. Eeuwig praten in de kamer, een potje klootzakken, een pak koekjes opentrekken of het uitstellen van het studeren is precies waar ik voor gemaakt ben. De GWS-kamer voelt dan ook wel als een 2e huis. Helaas is dit door de corona maatregelen grotendeels weggevallen. Desondanks ben ik nog steeds erg fanatiek met de potjes WhatsApp-weerwolven en geloof ik hierbij nog steeds in de knikkertheorie (met terugleg!!).

Persoonlijk ben ik altijd wel te porren om lekker ergens een hapje te eten in de stad, of eigenlijk gewoon eten in het algemeen. Eigenlijk ben ik altijd wel te vinden met vrienden om me heen. Een feestje op zijn tijd of een avondje Netflix vullen naast Den GWS mijn dag (doe hier vooral inspiratie op voor je basic kijkavondmailtjes). Daarnaast is mijn lievelingskleur groen (niet in combinatie met blauw) en eet ik patat (en dus geen friet, behalve bij de Mac).

Ik hoop dat we met het XXVIIIe bestuur een aantal leuke activiteiten voor jullie kunnen gaan organiseren, zowel fysiek als online. Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek wanneer ik zeg dat ik hoop dat we elkaar allemaal snel weer zullen zien in de (nieuwe) kamer. Ik ben trots dat ik mijzelf aankomend jaar penningmeester mag noemen, ik zal er dan ook op toezien dat het geld van onze leden goed gebruikt gaat worden aankomend jaar.

Liefs,

Patrick