Onze sponsoren

Hieronder vindt u een overzicht van de huidige sponsoren van Studievereniging Den Geitenwollen Soc.

Café Next Level
Op zoek naar een café voor een borrel of feest? Bij Next Level kun je je feesten naar een hoger niveau brengen. Zij hebben de mooiste ruimte van Nijmegen om te relaxen of om helemaal los te gaan op de dansvloer! Studievereniging Den Geitenwollen Soc. houdt zeven keer per jaar een themafeest in Café Next Level waar iedereen zijn/haar mooiste verkleedkleren uit de kast trekt en er een mooie, gezellige avond van maakt.

Bascafé
Bascafé is al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca. Gastvrijheid, kwaliteit en aandacht voor onze gasten zijn niet voor niets hun kernwoorden. Altijd gericht om het de gast zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dat is waar Bascafé om draait. Studievereniging Den Geitenwollen Soc. houdt aan het begin van iedere maand een borrel in het Bascafé waar de leden onder het genot van een heerlijk drankje de maand weer goed kunnen beginnen.

New York Pizza
Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of heeft gegeten, merkt meteen dat alles draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza’s, de overheerlijke pasta’s en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers staat New York Pizza bekend om haar goede smaak. Smaak, kwaliteit en service; dat is waar New York Pizza voor staat. Het hele concept is daar dan ook op gericht. De keuze voor kwalitatief hoogwaardige en verse producten is voor New York Pizza vanzelfsprekend. Het is de combinatie van de onderscheidende bereidingswijze en de Amerikaans gerichte service – waar we zo mogelijk altijd nét dat stapje verder gaan die de basis legt voor het New York Pizza-concept. New York Pizza is dan ook Freakin’ Fresh.

Boekhandel Roelants
Boekhandel Roelants is onze boekenleverancier. Onze leden kunnen al hun benodigde boeken bestellen bij Boekhandel Roelants met 10% korting.

DressMe Clothing
Elk jaar biedt Studievereniging Den Geitenwollen Soc. de leden de mogelijkheid aan een GWS trui, sweater of vest te kopen. Deze kleren worden geleverd door DressMe Clothing.

IODA’S
IODA’S is een jong accessoire merk dat zich richt op gebreide stropdassen. Leden van onze vereniging kunnen met de GWS-pas korting krijgen op de 8 verschillende dassen van IODA’S met unieke ontwerpen. Zo bevestigen we nog steeds met trots ons oorspronkelijke geitenwollen sokken karakter, maar tegenwoordig wel met een hippe gebreide das.

Riley’s Pub
Riley’s pub is een gezellig eetcafé in het hart van Nijmegen in de Molenstraat waar iedereen welkom is en waar iedereen zich direct thuis voelt. Ze onderscheiden zich van andere horeca gelegenheden door de warme inrichting en huiselijke sfeer. Ook hebben ze 38 televisies hangen waar elke gewenste sport op bekeken kan worden

SponsorKliks
SponsorKliks is in het leven geroepen om kleine verenigingen op een eenvoudige manier te kunnen sponsoren. Ook Den GWS is aangesloten bij SponsorKliks. Hoe werkt het? Ga naar www.sponsorkliks.nl en vul onder het kopje ‘Wie wilt u sponsoren?’ ‘Studievereniging Den Geitenwollen Soc.’ in. Klik op zoek en selecteer dan de winkel waar je bij wilt bestellen. Je komt dan op de website en zodra je iets koopt krijgt den GWS automatisch een gedeelte van je aankoopbedrag gesponsord! Het sponsorbedrag dat wij krijgen is afkomstig van de bedrijven, jij betaalt hier dus zelf niets extra’s voor!