Onze sponsoren

Hieronder vindt u een overzicht van de huidige sponsoren van Studievereniging Den Geitenwollen Soc.

Bascafé
Bascafé is al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca. Gastvrijheid, kwaliteit en aandacht voor onze gasten zijn niet voor niets hun kernwoorden. Altijd gericht om het de gast zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dat is waar Bascafé om draait. Studievereniging Den Geitenwollen Soc. houdt aan het begin van iedere maand een borrel in het Bascafé waar de leden onder het genot van een heerlijk drankje de maand weer goed kunnen beginnen.

DressMe Clothing
Elk jaar biedt Studievereniging Den Geitenwollen Soc. de leden de mogelijkheid aan een GWS trui, sweater of vest te kopen. Deze kleren worden geleverd door DressMe Clothing.

New York Pizza
Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of heeft gegeten, merkt meteen dat alles draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza’s, de overheerlijke pasta’s en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers staat New York Pizza bekend om haar goede smaak. Smaak, kwaliteit en service; dat is waar New York Pizza voor staat. Het hele concept is daar dan ook op gericht. De keuze voor kwalitatief hoogwaardige en verse producten is voor New York Pizza vanzelfsprekend. Het is de combinatie van de onderscheidende bereidingswijze en de Amerikaans gerichte service – waar we zo mogelijk altijd nét dat stapje verder gaan die de basis legt voor het New York Pizza-concept. New York Pizza is dan ook Freakin’ Fresh.

SponsorKliks
SponsorKliks is in het leven geroepen om kleine verenigingen op een eenvoudige manier te kunnen sponsoren. Ook Den GWS is aangesloten bij SponsorKliks. Hoe werkt het? Ga naar www.sponsorkliks.nl en vul onder het kopje ‘Wie wilt u sponsoren?’ ‘Studievereniging Den Geitenwollen Soc.’ in. Klik op zoek en selecteer dan de winkel waar je bij wilt bestellen. Je komt dan op de website en zodra je iets koopt krijgt den GWS automatisch een gedeelte van je aankoopbedrag gesponsord! Het sponsorbedrag dat wij krijgen is afkomstig van de bedrijven, jij betaalt hier dus zelf niets extra’s voor!