Lustrumcommissie

De belangrijkste datum in de geschiedenis van onze vereniging is natuurlijk 5 februari 1993. Op deze zekere dag zetten drie pareltjes van Nijmeegse sociologen licht bezweet en met trillende handjes een krabbeltje op een paar stukjes papier. Een kleine stap voor een socioloog, maar een enorme stap voor de sociologie: S.V. Den Geitenwollen Soc. was geboren!

Elke vijf jaar wordt het bestaan van Den Geitenwollen Soc. gevierd: het Lustrum. In 2023 bestaat onze vereniging dus al 30 jaar. Maar hoe vier je zo een speciaal lustrum? En bovenal, hoe vier je het zo dat de leden het bij blijft tot het volgende lustrum?

Daar bestaat de Lustrumcommissie voor! Dit is een bijzondere commissie omdat deze slechts eens in de vijf jaar actief is. Deze commissie is voor twee collegejaren actief om te zorgen voor een geweldig, ongelofelijk mooi VIe lustrum. Het was een prachtfeest waarin niet alleen het 30 jaar samen zijn gevierd werd, maar ook nog gehoopt werd op nog eens 30 jaar toekomst voor Den Geitenwollen Soc. Het thema van het VIe lustrum is ‘Onbezonnen’.

Voor alle vragen en suggesties met betrekking tot het Lustrum, schroom je niet om te mailen naar lustrum.gws@gmail.com.