Lidmaatschap

Begin jij binnenkort met de studie sociologie in Nijmegen of studeer jij het al een tijdje en wil je wat toevoegen aan je studententijd? Dan is lid worden van Den Geitenwollen Soc. een stap in de goede richting.

Als lid van Den GWS krijg je de kans om heel veel nieuwe mensen te ontmoeten en om actief aan de slag te gaan met het sociologische vakgebied. Daarnaast profiteer je als lid van gratis samenvattingen en korting op je studieboeken bij bol.com.

Iedereen die staat ingeschreven bij de studie sociologie op de Radboud Universiteit kan lid worden bij Den GWS. Een lidmaatschap kost €12,50 per studiejaar. Wil je lid worden van Studievereniging Den Geitenwollen Soc? Schrijf je dan in via de website https://www.dengeitenwollensoc.nl/inschrijven-geitenwollen-soc/ of kom een keer langs in de GWS-kamer in het Maria Montessorigebouw (MM 0.020).

Vrienden van Den GWS
Had je graag lid willen worden van Den GWS, maar sta je niet ingeschreven aan de Radboud Universiteit? Wees dan niet getreurd! Er bestaat namelijk ook de mogelijkheid om Vriend van Den GWS te worden. In ruil voor een donatie van minstens €12,50 mag je als Vriend van Den GWS aanwezig zijn bij alle activiteiten die de vereniging organiseert en ontvang je indien gewenst de nieuwsbrief en de digitale versie van het verenigingsblad ’t Blaatje. Wil je vriend worden van Studievereniging Den Geitenwollen Soc.? Schrijf je dan in via de website https://www.dengeitenwollensoc.nl/inschrijven-geitenwollen-soc/of kom een keer langs in de GWS-kamer in het Maria Montessorigebouw  (MM 0.020).

Lidmaatschap opzeggen?
Wanneer je geen lid of vriend van meer wilt zijn van Den GWS, kun je een mailtje sturen naar dengeitenwollensoc@gmail.com met als onderwerp ‘Lidmaatschap opzeggen’. Uitschrijven kan ieder jaar tot 1 september. Als je je na 1 september uitschrijft, dan zal dat pas volgend collegejaar in behandeling genomen worden.