Jaarboekcommissie

De jaarboekcommissie (ook wel de Almanakcommissie genoemd) houdt zich bezig met het maken van -verrassing- het jaarboek. Elk jaar wordt er een nieuwe editie uitgegeven waarin elk lid van de GWS staat. Maar veel interessanter is natuurlijk wat er allemaal nog meer in zo’n jaarboek staat; verhalen van docenten, leuke weetjes, interviews, een enquête en vooral heel veel foto’s van wat er allemaal gebeurt is bij de GWS dat jaar. Alles om ervoor te zorgen dat studenten later (en nu) met plezier het jaarboek door kunnen bladeren om toch even al die herinneringen op te halen.

Elk jaar is er ook een speciaal thema. Dit jaar is dat ‘GWS got talent’ en er wordt ook geheel in thema een talentenjacht gehouden. Tijdens de Amerikaanse verkiezingen van 2016 was het thema ‘American college’, waarbij we ook een pubquiz hebben georganiseerd over de USA.

De jaarboekcommissie is een gezellige commissie waar je na een jaar lang samenwerken ook echt het resultaat vast kunt houden. Het leuke is ook dat er voor iedereen wat is, sommige houden zich bezig met de interviews, andere met het verzamelen van foto’s en weer anderen zijn verantwoordelijk voor het design. Vind je het dus leuk om creatief bezig te zijn? Dan hopen wij jou volgend jaar ook te zien bij de jaarboekcommissie!