Inschrijven Den Geitenwollen Soc.

Vanaf 1 augustus kan je je inschrijven voor het komende studiejaar. Schrijf je je in voor 1 augustus, dan geldt dit nog voor huidige studiejaar.

Een lidmaatschap bij de studievereniging kost €12,50,- per jaar. Als lid van Studievereniging Den Geitenwollen Soc. kun je meedoen aan verschillende informele en formele activiteiten en kun je er voor kiezen om je in te zetten voor een van de vele commissies van den GWS om deze activiteiten te organiseren. Daarnaast krijg je vijf procent korting op al je studieboeken (bij aankoop van twee of meer boeken), leuke kortingen bij enkele bedrijven in Nijmegen en kun je genieten van gezelligheid, spelletjes en tips over de studie van ouderejaarsstudenten op de GWS-kamer!

Om lid te worden dien je het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen. Heb je vragen over lidmaatschap bij Studievereniging Den Geitenwollen Soc., mail dan naar dengeitenwollensoc@gmail.com

Uitzonderingen:

  • Als je minderjarig bent, heb je toestemming van je ouders nodig om je in te schrijven. Daarvoor dien je een papieren inschrijfformulier af te halen in de verenigingskamer.
  • Als je geen Sociologie studeert kun je deel uit maken van de vereniging als Vriend van. Als Vriend van kun je gebruik maken van alle voorzieningen van den GWS, maar heb je geen stemrecht bij de algemene leden vergaderingen.

Voor het uitschrijven van de vereniging dien je een mail te versturen naar dengeitenwollensoc@gmail.com.

Formulier wordt geladen ...