Informatie voor aankomende studenten

Nog even en het is zo ver, je studententijd! Studievereniging Den Geitenwollen Soc. kan ervoor zorgen dat jij de studententijd van je leven hebt. Als lid van de studievereniging heb je namelijk recht op korting op je studieboeken, samenvattingen en leuke, gezellige en uiteenlopende activiteiten waar je vrij aan kunt deelnemen. Lid worden is het makkelijkst door je via de website hier in te schrijven of langs te komen in de GWS-kamer (Thomas van Aquinostraat 4- MM 0.020). Wil je een beter beeld van ‘de sociologiestudent’? Bekijk dan het volgende filmpje:

Een dag uit het leven van een sociologiestudentmetyoutubelogo

Introductie:
Het begint natuurlijk allemaal bij de introductieweek. Tijdens deze week leer je jouw jaargenoten kennen en heel veel ouderejaars die staan te trappelen om jou alles over de studie en Nijmegen te leren. Heb jij je nog niet aangemeld voor de introductie, of heb je nog vragen? Alle informatie over de introductie staat hier. Heb je specifieke vragen over de introductie van Sociologie? Mail dan naar dengeitenwollensoc@gmail.com.

Boeken:
Als je gaat studeren heb je natuurlijk ook studieboeken nodig. Als lid van Studievereniging Den Geitenwollen Soc. krijg je korting op je studieboeken bij bol.com. Tijdens de introductie is er een moment gepland waarop gezamenlijk boeken besteld kunnen worden met deze korting. Mocht je van te voren al graag de boeken willen bestellen, mail dan naar dengeitenwollensoc@gmail.com voor de kortingscode.

Pre-masters:
Als pre-masterstudent is het ook mogelijk om lid te worden van Studievereniging Den Geitenwollen Soc. Daarnaast is er een speciale dag voor pre-masters tijdens de introductieweek. Hierbij leer je de eerstejaars kennen waar je het merendeel van de vakken mee volgt komend jaar. Aanmelden hiervoor kan door middel van een mail naar introductiesociologienijmegen@gmail.com.