GWS-sticker

Met de GWS-sticker ontvang je als lid of vriend van onze vereniging allerlei aanbiedingen allerlei verschillende bij verschillende bedrijven. De GWS-sticker is op te halen in de verenigingskamer. Benieuwd naar meer informatie over de deelnemende bedrijven en de voorwaarden? Lees dan snel verder op onze pagina over alle huidige dealtjes.

Hoe werkt het?

Als je lid bent van Den Geitenwollen Soc. dan kun je op de GWS-kamer jouw GWS-sticker komen halen. Je kunt één sticker per persoon krijgen. De aanbiedingen waar je recht op hebt zijn enkel geldig op vertoon van de GWS-sticker (met uitzondering van het dealtje met BAR 2 en De Bieb). Zorg om verwarring te voorkomen dat je voorafgaand aan je bestelling de GWS-sticker laat zien. Het XXXIe bestuur is druk bezig om allerlei leuke dealtjes te scoren! Houd dus de pagina van de huidige dealtjes of de Instragram highlight in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele aanbiedingen.

Is jouw GWS-sticker stuk gegaan of kwijt geraakt, dan is het mogelijk om een nieuwe GWS-sticker te halen op de verenigingskamer.