GWS-pas

Met de GWS-pas ontvang je als lid of vriend van onze vereniging allerlei aanbiedingen allerlei verschillende bij verschillende bedrijven. De GWS-pas is op te halen in de verenigingskamer. Benieuwd naar meer informatie over de deelnemende bedrijven en de voorwaarden? Lees dan snel verder.

Hoe werkt het?
Als je lid bent van Den Geitenwollen Soc. dan kun je op de verenigingskamer jouw GWS-pas komen halen. Je kunt één GWS-pas per persoon krijgen. De aanbiedingen waar je recht op hebt zijn enkel geldig op vertoon van de GWS-pas. Zorg om verwarring te voorkomen dat je voorafgaand aan je bestelling de GWS-pas laat zien. Houd de pagina van de GWS-pas op onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele aanbiedingen.

Is jouw GWS-pas stuk gegaan of kwijt geraakt dan is het mogelijk om voor vijf euro een nieuwe GWS-pas te kopen op de verenigingskamer.

De aanbiedingen

Wijncafé Pinot
Vorig jaar is Wijncafé Pinot toegevoegd aan de GWS-pas. Dit café is de plek in Nijmegen om te genieten van een goed glas wijn en lekkere hapjes, elke dag kun je hier kiezen uit meer dan 25 verschillende wijnen die ze allemaal per glas schenken. Dit collegejaar krijgt de actie bij pinot een iets andere invulling, zodat jullie hopelijk nog meer kunnen genieten van al dat wat Wijncafé Pinot te bieden heeft!

De korting

 • Op vertoon van je GWS-pas krijg je bij aankoop van twee speciaalwijntjes (de huiswijn hoort hier niet bij) een heerlijk bijpassend hapje, zoals bijvoorbeeld een lekkere kaas of worst, die in overleg met de kenners, het personeel, wordt uitgekozen! Deze actie is de gehele week geldig, m.u.v. woensdag, aangezien alle geopende speciaalwijnen deze dag slechts €2,90 zijn.
 • Mocht je naast, of in plaats van de lekkere speciaalwijntjes nog iets anders willen proberen; op vertoon van je studentpas krijg je van maandag tot en met donderdag ook nog eens korting op Jupiler (€2,00), fris ( €2,00) en de huiswijnen (€3,00).
 • Daarnaast begint Pinot aankomende week met een stempelkaart, bij aankoop van een wijntje, krijg je een mooie stempel. Wanneer je 10 stempels gespaard hebt, krijg je een wijntje naar keuze gratis!

Bascafé
Onze enige echte stamkroeg Bascafé is al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca. Gastvrijheid, kwaliteit en aandacht voor onze gasten zijn niet voor niets hun kernwoorden. Altijd gericht om het de gast zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dat is waar Bascafé om draait.

De korting

 • Shotje Koekie, Hopjes of Visser voor €1,50

Café Wunderkammer
Cafe Wunderkammer is een cafe ingericht naar voorbeeld van 16e en 17e eeuwse zogenoemde rariteitenkabinetten en staat daarom vol met een bonte verzameling van uiteenlopende voorwerpen uit verre oorden. Naast deze voorwerpen komen ook hun dranken en hapjes van over de hele wereld.

De korting

 • Bij 2 speciaalbiertjes een gratis portie nacho’s

Riley’s Pub
Bij dit gezellige eetcafé midden in de Molenstraat van Nijmegen voelt iedereen zich gelijk thuis door de enorm prettige sfeer. In dit café kan iedereen genieten van de lekkere hapjes en drankjes, en de 38 televisies waar iedereen zijn of haar gewenste sport kan kijken.

De korting

 • Voor €12 een menu en een drankje
 • Bier (Amstel) voor €2,20

Cafetaria de Fest
Cafetaria de Fest is gelegen in Brakkenstein op loopafstand van de universiteit, de perfecte plek als je het Gerecht of de Refter even beu bent. Gastvrijheid staat centraal, net zoals lekker eten en een goede service. Van patat tot friet en van kaassoufflés tot aan een frikandel speciaal, er is voor ieder wat wils.

De korting

 • 15% op de gehele rekening (m.u.v. pizza’s op pizzadagen en schotels op schoteldagen)

Sokkies Club
Sokkies Club is een online sokkenabonnement Hierbij krijg je elke maand nieuwe sokken, de gekste, gekleurde sokken. De tijd van normale, zwarte sokken is voorbij. Hoe meer kleur in de sokken, hoe meer gekke sokken, hoe beter. Probeer op een subtiele manier een twist aan je kleding te geven.

De korting

 • 10% korting op losse sokken
 • Leden die lid worden van Sokkies Club krijgen het eerste paar sokkies gratis en de verzendkosten hiervoor zullen van €2,50 naar €0,99 gaan

Bounz
Kom naar het leukste trampoline park van Nederland! Bij Bounz® komen sport, spel en fun samen in onze trampoline arena met 32 aaneengeschakelde trampolines, een heuse tumblingbaan en schuine wanden gemaakt van trampolines. Beleef je urenlang springplezier en doe mee aan onze leuke spellen en trainingen!

De korting

 • 10% korting op vrij springen

Café Pool
Ben je op zoek naar een gezellige plek om te poolen, darten, tafelvoetbal of airhockey dan heb je het juiste adres gevonden! Café Pool is dé place to be voor een gevarieerde avond uit. Geniet van onze kroegensport in gezellige ongedwongen sfeer of kom een drankje en/of hapje doen aan de bar.

De korting

 • 5 shotjes voor €10,00
 • 50% korting bij twee uur poolen (het 2e uur is dus gratis)

Fietskeldertje Oost
Fiets stuk? Of heb je gewoon een nieuwe nodig? Bij het fietskeldertje in Nijmegen-Oost kan je terecht voor een nieuwe fiets, reparaties en kekke accessoires voor je fiets.

De korting

 • 5% korting op arbeidsloon
 • 10% korting op onderdelen
 • 15% korting op fietsen