GWS-sticker

Met de GWS-sticker ontvang je als lid of vriend van onze vereniging allerlei aanbiedingen allerlei verschillende bij verschillende bedrijven. De GWS-sticker is op te halen in de verenigingskamer. Benieuwd naar meer informatie over de deelnemende bedrijven en de voorwaarden? Lees dan snel verder.

Hoe werkt het?
Als je lid bent van Den Geitenwollen Soc. dan kun je op de verenigingskamer jouw GWS-sticker komen halen. Je kunt één GWS-sticker per persoon krijgen. De aanbiedingen waar je recht op hebt zijn enkel geldig op vertoon van de GWS-sticker. Zorg om verwarring te voorkomen dat je voorafgaand aan je bestelling de GWS-sticker laat zien. Momenteel hebben we nog niet veel aanbiedingen maar de acquisitiecommissie is druk bezig om allerlei leuke dealtjes te scoren!  Houd dus de pagina van de GWS-sticker in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele aanbiedingen.

Is jouw GWS-sticker stuk gegaan of kwijt geraakt dan is het mogelijk om een nieuwe GWS-sticker te halen op de verenigingskamer.

De aanbiedingen

Boules Bites Bar

Boules Bites Bar is een recentelijk geopende Jeu de Boules bar aan de Oranjesingel, waar de combinatie van een gezelschapsspel met een lekker drankje centraal staat! Op vertoon van de GWS-sticker krijg je de hele winter lang 20% korting op je hele rekening! Deze speciale actie is geldig op woensdagen, donderdagen en zondagen. Geef bij het online reserveren de naam van onze vereniging en laat bij binnenkomst de GWS-sticker zien! (De korting geldt alleen bij online reserveren en niet bij binnenlopen).