GWS-pas

Met de GWS-pas ontvang je als lid of vriend van onze vereniging allerlei aanbiedingen allerlei verschillende bij verschillende bedrijven. De GWS-pas is op te halen in de verenigingskamer. Benieuwd naar meer informatie over de deelnemende bedrijven en de voorwaarden? Lees dan snel verder.

Hoe werkt het?
Als je lid bent van Den Geitenwollen Soc. dan kun je op de verenigingskamer jouw GWS-pas komen halen. Je kunt één GWS-pas per persoon krijgen. De aanbiedingen waar je recht op hebt zijn enkel geldig op vertoon van de GWS-pas. Zorg om verwarring te voorkomen dat je voorafgaand aan je bestelling de GWS-pas laat zien. Houd de pagina van de GWS-pas op onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele aanbiedingen.

Is jouw GWS-pas stuk gegaan of kwijt geraakt dan is het mogelijk om  een nieuwe GWS-pas te halen op de verenigingskamer.

De aanbiedingen

Cafe Samson

Café Samson, een café zoals een café hoort te zijn. Op elk moment van de dag kun je bij Samson genieten van één van hun specialiteiten. Van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, tot meer dan honderd speciaalbieren, maar ook vijftien open wijnen; laat je adviseren door één van de obers. Ook kun je bij Samson terecht voor lunch of (borrel)hapje. Of gewoon heerlijk lezen op het terras of aan de stamtafel met diverse kranten en tijdschriften.

De korting:

GWS-Biermenu: Drie speciaal bieren van de tap voor slechts €10 op vertoon van de GWS-pas! (Deze deal geldt alleen van zondag tot en met donderdag).

Fietskeldertje Oost
Fiets stuk? Of heb je gewoon een nieuwe nodig? Bij het fietskeldertje in Nijmegen-Oost kan je terecht voor een nieuwe fiets, reparaties en kekke accessoires voor je fiets.

De korting

  • 5% korting op arbeidsloon
  • 10% korting op onderdelen
  • 15% korting op fietsen