Studiereiscommissie

De grootste activiteit die Den Geitenwollen Soc. jaarlijks organiseert is de studiereis. Een vakantie van zeven dagen, waarin feest en vertier worden afgewisseld met cultuur en verdieping. Als lid van de studiereiscommissie heb je de eervolle taak om deze reis tot in de puntjes te organiseren. Met andere commissieleden zorg je ervoor dat het een reis wordt waar onvergetelijke herinneringen aan over gehouden zullen worden. De taken waar je als commissielid onder andere mee bezig bent zijn het uitkiezen van de bestemming, het boeken van de vliegtickets, het aanvragen van subsidies en het samenstellen van een programma waar een groep sociologiestudenten zich een week lang mee gaan vermaken.

Ieder jaar gaat de studiereis naar een andere bestemming. In het verleden zijn we onder meer naar Glasgow & Edinburgh (2019), Riga&Vilnius (2018), Porto (2017), Tallinn (2016) Krakau (2015), Praag (2014), Boedapest (2013), Belfast & Dublin (2012) geweest! Dit jaar vertrekken we met 35 sociologen naar Ljubljana. Momenteel is de commissie druk bezig met het organiseren van de tripjes en inhoudelijke activiteiten om de stad, haar inwoners en de cultuur beter te leren kennen.

Ben je reislustig, avontuurlijk en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor een grote groep reisgenoten? Meld je dan met het begin van het nieuwe academische jaar aan bij de studiereiscommissie om de mooiste week van het jaar te organiseren!

Connecties op een subtropisch eiland? Mail naar: studiereiscommissie@dengeitenwollensoc.nl