Commissiebattle

24 jaar lang leefden de commissies in vrede en harmonie samen, maar alles veranderde in september 2017, ten tijde van het regime van het XXVste bestuur. Commissies werden tegen elkaar opgezet en zo ebte de vrede binnen Den Geitenwollen Soc. langzaamaan weg. Commissies, tijd om jezelf te bewijzen! Wie is de slimste, sterkste en meest bekwame commissie? Het is tijd voor de commissiebattle!

De commissiebattle is een strijd tussen alle commissies zoals geïntroduceerd door het XXVste bestuur. Middels verschillende zaken, zoals de aanwezigheid op ALV’s en activiteiten, het hebben van de mooiste commissiefoto en het winnen van de liftwedstrijd, kunnen commissieleden punten verdienen voor hun commissies. De score zal bijgehouden worden op het scorebord in de GWS-kamer. Kom vooral langs en kijk hoe hoog jouw commissie in de ranking staat of kijk in de Facebook-groep! De commissie die op de afsluitende Actieve Leden Activiteit (ALA) de meeste punten binnen heeft weten te slepen, zal de felbegeerde prijs gaan winnen.

Wij wensen alle commissies heel veel succes! Schroom niet om bij vragen en/of opmerkingen omtrent de commissiebattle contact op te nemen met het bestuur!