Commissaris Interne/Externe Betrekkingen

Ha allemaal!!Jolein

Ik ben Jolein en ik kijk er heel erg naar uit om volgend jaar CIEB te worden van de GWS! Ik ben 18 jaar en daarmee de jongste van het stel, ik kom uit het mooie Geldrop, mijn lievelingskleur is geel, mijn lievelingschips zijn Nibbit Rings en mijn lievelingseten is friet (!). Ik hou van feestjes, podcasts, heel veel lezen, kletsen over vanalles, muziek en eyeliner. In de GWS-kamer lig ik het liefst languit op de bank met speculaasjes (want daar zit veel meer in dan chocolate chip!), met Famke Louise op de achtergrond met iedereen een praatje te maken, te klootzakken of Tiktoks te kijken ;).

Ik woon sinds oktober in Nijmegen op kamers om het studentenleven te kunnen meemaken en ik was daar volop mee bezig in de eerste helft van het jaar. Ik hoop heel erg dat ik dit samen met de rest van het XXVIIIe voort kan zetten voor volgend jaar!! Ik kijk ernaar uit om als CIEB creatieve ideeën te bedenken en samen met commissies te verwezenlijken zodat volgend jaar voor iedereen een heel erg leuk jaar wordt!

Stuur me vooral een berichtje als je een leuk idee of een vraag hebt! Ik heb er zin in!!!!!! <3

 

Heel veel lieve groetjes,

Jolein