Commissaris Interne/Externe Betrekkingen

 

Hey allemaal!

Ik ben Maan van Megen en ik ben dit jaar de CIEB (Commissaris Interne en Externe Betrekkingen) van den GWS! Ik ben tweedejaars student sociologie en ben geboren en getogen in het mooDSC05909ie Nijmegen! Met de campus en de stad op tien minuten fietsen zit ik “thuisthuis” nog helemaal op mijn plek!

Ik vind het heel leuk om te sporten, spelletjes te spelen en hier en daar een drankje te doen. Na acht jaar voetballen speel ik nu al vier jaar graag tennis! Bij alles wat ik doe komt mijn fanatisme naar boven drijven. Pingpongen, midgetgolfen, biertjes drinken, voetballen bij Den Geitenwollensoccer of opdrachtensets voor Leefstijlen inleveren; je kan het zo gek niet bedenken! Als CIEB mogen jullie mij natuurlijk alles vragen en ik zal deze vragen met net zoveel enthousiasme beantwoorden als dat ik deze activiteiten beoefen.

Den GWS is een ontzettend hechte en gezellige vereniging. Vanaf moment één voelde ik me thuis en ik ben ontzettend trots van de vereniging en haar leden deel uit te mogen maken! Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn medebestuurders Hagar, Sven en Sabina een fantastisch jaar neer te zetten bij Den GWS. Ik hoop jullie allemaal heel snel te zien in de kamer of ergens anders! Ik daag je graag uit voor een potje tafelvoetbal, klootzakken of WATO (What are the odds?)

Groetjes,

Maan