Commissaris Interne Betrekkingen

Hii lieve geitjes,

goede foto metteIk ben Mette en ik zal aankomend jaar met veel trots jullie Commissaris Interne Betrekkingen worden. Ik zal mezelf even voorstellen zodat jullie hopelijk een beetje een beeld krijgen van jullie aankomende CIB. Ik ben 21 jaar en ga aankomend jaar mijn tweede jaar van sociologie in. Ik kom oorspronkelijk uit Weert dit ligt in Limburg, en dat gaat vast opvallen (als het niet aan mijn accent is dan wel door mijn enthousiasme over bijvoorbeeld de Limburgse carnaval). Afgelopen jaar heb ik het prachtige Limburg achter me gelaten om dit om te ruilen voor het hele mooie, maar vooral mega gezellige Nijmegen.

Ik hou ervan om uitgebreid te koken, voor mijn vrienden, huisgenoten of familie, word heel gelukkig van in de zon op een terrasje zitten, ben veel te fanatiek met spelletjes en ik ben de grootste carnavalsfan die er bestaat. Hiervoor maak ik dan ook vanaf de 11de van de 11de mijn eigen kostuums (ja meervoud want voor elke dag een andere).
In mijn eerste jaar als sociologiestudent ben ik meteen lid geworden van Den GWS en ben actief lid geworden van de feestcommissie. Den GWS zorgde ervoor dat ik een hele hoop nieuwe vrienden kreeg maar er ook een hele hoop mega leuke activiteiten op de planning stonden. Ik werd met open armen ontvangen en heb dan ook het beste eerste jaar gehad wat ik me kan bedenken. Door dit super leuke eerste jaar ben ik super enthousiast geworden voor een bestuursjaar. En ben ik nu super trots dat ik mag zeggen dat ik volgend jaar hopelijk net zo een leuk jaar ga neerzetten.

Om me nog een beetje beter te leren kennen heb ik voor jullie nog een aantal nutteloze feitjes over mezelf; Ik heb ooit kauwgom gestolen voor mijn zus omdat ik toen nog niet snapte dat je voor dingen in de supermarkt moest betalen. Toen ik 11 was heb ik voor het eerst op en tractor gereden (daarna nooit meer want ik was te bang). Mijn papa is geboren in Kameroen. Ik heb een ini mini tattoo op mijn rug, en ik spoel in films altijd de enge stukken door omdat ik dan niet meer durf te kijken (mijn omgeving vind dit erg irritant).
Nou dit waren de mega nutteloze feitjes over mij, maar als je nog meer van me wilt weten of iets anders wilt vragen dan mag dat altijd.

Ik kan niet wachten tot mijn bestuursjaar begint en ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met mijn andere bestuursleden; Bo, Hannah, Johan en Luuk, een super leuke tijd ga hebben en dat we er alles aan gaan doen om een zo leuk mogelijk jaar neer te zetten voor jullie!
Dat was hem wel weer, ik zie jullie vast snel.

Groetjesss,
Mette