Het XXXe kandidaatsbestuur stelt zich voor: Arrabella de Noronha

Heeihoi lieve GWS’ers,

Ik ben Arrabella en zal aankomend jaar de rol van commissaris interne betrekkingen vervullen binnen de GWS. Ik begin met het zeggen dat ik hier natuurlijk enorm veel zin in heb! Ik ben 21 jaar en ga volgend jaar mijn derde jaar in als sociologiestudent. Ik kom uit het dorpje Sassenheim in Zuid-Holland, ofwel echt een meisje uit de randstad. Toch na twee jaar te wonen in Nijmegen voel ik me ook hier steeds meer op mijn plek.

Ik hou enorm van eten, feesten en yoga’en. Dit allemaal komt terug in mijn liefde voor reizen. Het liefst zal ik heel de wereld overgaan. Deze zomer begin ik daarom eerst met Mexico! Taco’s, mojito’s en een yoga sessie op het strand, een droom die uitkomt. Dit kwam natuurlijk ook terug in de commissies waar ik lid van ben geweest de afgelopen twee jaar. Ik heb namelijk in de feest-, weekend-, formele excursie- en studiereiscommissie gezeten. In deze commissies heb ik ook voor het eerst gemerkt hoe gezellig en hecht de GWS is. Deze gezelligheid zorgde er dan ook voor om na te denken over een bestuursjaar. Ik hoop dit jaar als CIB jullie net zoveel gezelligheid en een thuisgevoel te kunnen bieden als ik heb ervaren!

Om mij nog beter te leren kennen, heb je hier nog een waterval aan feitjes. Mijn lievelingskleur is groen, met in het speciaal forest green. Ik ben een echte steenbok, zo is mijn planner mijn holy grail. Ik ben 1/8 Indonesisch. Ik ben verslaafd aan shoppen, zowel online als uren door de stad lopen. Ik ben extreem slecht in 30 seconds (“Dit leest Jezus.” – De Bijbel). Elektrisch fietsen is ook fietsen. Ik hou van lezen. Film/serieavondjes zijn echt favoriet; hoe langer ik kan bingewatchen, hoe leuker. En als laatste, qua koekjes, altijd koffiewafels!

Samen met mijn lieve bestuursgenoten, gaan we er een enorm leuk jaar van maken voor alle GWS’ers met natuurlijk veel geklets in de GWS-kamer, borrels in Café Groots en alle andere activiteiten. Als jullie vragen hebben of gewoon even willen kletsen, spreek me dan vooral aan!

Liefs,

Arrabella