Het XXIXe kandidaatsbestuur stelt zich voor: Maan van Megen

Hallen (dat spelt korter dan hallo allen),

Ik ben Maan en zal aankomend jaar CIEB worden van den GWS! Ik ben een enthousiaste 18 jarige student die altijd zin heeft om actief bezig te zijn en praatjes te maken. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en ik heb er heel veel zin in om volgend jaar in deze mooie stad te beginnen aan het tweede jaar van mijn bachelor sociologie! Want ja, ook in deze Corona-tijden is studeren een ding…

Ik vind het heel leuk om bezig te zijn en te sporten, spellen en af en toe een drankje te doen. Ik heb acht jaar voetbalervaring achter de rug en ben nu 3 jaar bezig met tennis. Dus heb je zin om een keer een balletje te trappen of meppen, zeg het maar! Verder zijn pingpongen, midgetgolfen en paaseieren zoeken activiteiten waarin ik excelleer. Als CIEB mogen jullie mij natuurlijk altijd alles vragen en ik zal dezelfde actieve houding aannemen in het beantwoorden van jullie prangende vragen als bij het uitvoeren van deze activiteiten!

Een jaar met Corona en thuiszitten gaat een mens natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Veel thuisstudie en neigingen om laptops uit het raam te bonjouren zijn vaste prik geworden. Een bestuursjaar is naar mijn mening de mooiste en leukste manier om me volgend jaar volledig in het (fysieke) studentenleven te storten. Den GWS is een superleuke en gezellige vereniging en ik kan niet wachten om volgend jaar alles en iedereen beter te leren kennen!

Daarnaast nog een paar dingen die wellicht handig zijn om van mij te weten! Beachvolleyballen doe ik altijd in een roze tutu, ik ben erg goedgelovig en dit helpt mij niet bij weerwolven, ik ben altijd wel in voor een odds! (niet te verwarren met odds ratio a*d/b*c)

Ciao en tot binnenkort,

Maan