Het XXIXe kandidaatsbestuur stelt zich voor: Sabina van den Broek

Hoi allemaal,

Ik ben Sabina en zal aankomend jaar secretaris worden van de GWS. Ik ben 20 jaar oud en een enthousiaste eerstejaars student. Zelf kom ik uit het dorpje Veghel in Noord-Brabant. Vandaar dat ik een accentje heb dat hier en daar wel eens door schemert. Ik zit al bijna een jaar op kamers in Nijmegen en kijk er naar uit om komend jaar de stad nog beter te leren kennen!

Ik hou heel erg van koken, met name Thais, dus als je zin hebt om eens iets nieuws te proberen dan mag je altijd bij mij aankloppen! Daarnaast ben ik ook erg creatief en ben ik graag met mijn handen bezig. Mijn zomers zitten altijd vol schilderen, tekenen en overdreven drank-bordspelletjes maken. Deze creativiteit komt goed van pas bij het maken van secretaris! Ook organiseer ik met veel liefde en plezier thema feestjes met allerlei bijpassende activiteiten en drankspelletjes. Dit heb ik door corona niet veel kunnen doen maar ik heb een hele hoop ideeën opgespaard en kan niet wachten om ze te gebruiken!

Een bestuursjaar leek me een goede kans om deze ideeën het leven in te blazen. Ook besloot ik dat ik bestuur wilde gaan doen omdat je op die manier een hoop nieuwe mensen beter kan leren kennen. Ik verheugde me daar enorm op toen ik met de opleiding begon en dat enthousiasme heb ik nog steeds! Ik kijk er dan ook zeker naar uit om de meeste van jullie te ontmoeten!

Helaas heb ik door corona nog niet zoveel van het studentenleven kunnen genieten als dat ik had gehoopt, maar ik kijk er erg naar uit om dit aankomend jaar allemaal in te gaan halen! Ondanks dat vrijwel alles online moest heeft de open en gezellige sfeer van de GWS er toch voor gezorgd dat ik positief terugkijk op mijn eerste jaar.  Ik heb er erg veel zin in om een fantastisch jaar te creeëren met de rest van het bestuur! Als je vragen hebt of gewoon zin om een praatje te maken dan kun je altijd bij mij terecht!

Liefs,

Sabina