Het XXIXe kandidaatsbestuur stelt zich voor: Sven Braster

Goedemiddag allemaal,

Ik ben Sven en ben de penningmeester van het kandidaatskandidaatsbestuur. Met 22 jaar ben ik de oudste van het aankomende bestuur. Hoewel Utrecht altijd een speciale plek in mijn hart zal hebben voel ik me na drie jaar ook wel redelijk thuis in Nijmegen, al heb ik zeker geen plannen om mijn Randstedelijke roots los te laten.

Ik ben zo iemand die aan het begin van het studiejaar altijd denkt oneindige tijd en energie te hebben, zo zat ik het afgelopen jaar in een bestuur en zeven verschillende commissies, en het jaar daarvoor in twee besturen en 5 commissies. Omdat ik mijn medebestuursleden en commissieleden nooit tekort wil doen gaat er vervolgens veel te veel tijd naar deze commissies en besturen waardoor er te weinig tijd over blijft voor mijn studie, kortom, de ideale eigenschap voor het GWS bestuur.

Nou kan ik me natuurlijk niet voorstellen terwijl ik mijn grote passie onbenoemd laat, namelijk: De politiek. Mijn eerdere bestuursfuncties en de meeste van de commissies die ik net noemde waren dan ook bij de VVD en de JOVD. In de weinige vrije tijd die ik mezelf geef lees ik ook graag boeken over de politiek en volg ik debatten in zowel de gemeente Nijmegen als de Eerste en Tweede Kamers. Dus mocht je ooit vragen hebben over de ‘rare rechtse fratsen’ van de VVD, of gewoon andere politieke onderwerpen wil bediscussiëren kan je bij mij altijd terecht.

Ik kijk er erg naar uit om komend jaar bestuur te doen en heb veel vertrouwen dat, samen met mijn mede kandidaatskanditaatsbestuurders wij er een ontzettend leuk jaar van gaan maken, voor elkaar en voor de gehele vereniging. Tot donderdag!

Wil jij Hagar en de rest van het XXIXe kandidaatsbestuur instemmen? Kom dan op donderdag 3 juni naar de Verkiezings-ALV! Voor de ALV kan je je hier aanmelden.