Het XXIXe kandidaatsbestuur stelt zich voor: Hagar Dunk

Lieve allemaal,

Ik ben Hagar en heb er heel veel zin in om komend jaar Voorzitter te worden van de GWS! Ik ben 19 jaar oud en ben aankomend derdejaars sociologiestudent. Oorspronkelijk kom ik uit Den Bosch wat nog steeds een speciaal plekje heeft in mijn hart. Maar sinds 2 jaar ben ik helemaal op mijn plek in het gezellige Nijmegen. Ik ben een fanatiek spelletjesspeler, van kaartspelletjes zoals hartenjagen en klootzakken tot aan bordspellen zoals Ticket to Ride, Cluedo en 30 seconds. Daarnaast hou ik erg veel van muziek en eten, vooral Mexicaans en Italiaans. Ook heb ik abonnementen bij Netflix, Disney plus, Videoland en Primevideo om de leukste films en series te kijken (op dit moment bezig met Lucifer, New Amsterdam en The Bold Type). Een geslaagde avond met vrienden bestaat voor mij uit heel wat Hertog jan bier, Lays paprika ribbel chips, verschillende spelletjes, dansen tijdens het uitgaan en een vitaaltje van de FEBO.

Deze geslaagde avonden heb ik leren kennen tijdens mijn introductieweek. Sinds die week heeft de GWS ervoor gezorgd dat ik me nu helemaal thuis voel in Nijmegen. De GWS is een echt hechte vereniging waarbij ouderejaars en eerstejaars elkaar kennen en waar activiteiten georganiseerd kunnen worden met heel de vereniging. De leden van de GWS hebben mij geleerd wat het studentenleven inhoudt en ik heb in mijn eerste jaar heel erg genoten van de gezellige gesprekken in de GWS kamer, het tafelvoetbaltoernooi, de maandelijkse borrels en de leuke activiteiten. Vooral het weekend in november die bestond uit een gezellige avonden, brakke ochtenden en veel gelach was voor mij helemaal thuiskomen.

Helaas verliep mijn tweede jaar anders dan verwacht door de coronamaatregelen, maar ook hier heeft het lid zijn van de GWS mij veel plezier gebracht. Dit afgelopen jaar heb ik vele potjes weerwolven gespeeld, waarbij ik iedereen kon verdenken met mijn oh zo famous stille mensen theorie (deze theorie werkt echt, vraag maar aan Graciël) en waar ik een reputatie heb opgebouwd als iemand die er meerdere potjes in slaagde niet het verschil te zien tussen de burgergroepsapp en de weerwolvengroepsapp. Ook heb ik dit jaar genoten van de online activiteiten die hebben plaatsgevonden, zoals het schaaktoernooi, de crazy 88 en de verschillende online lezingen. Wel ben ik erg gelukkig dat we sinds een aantal weken ook weer fysieke activiteiten hebben om naar toe te gaan. Zo zie ik er erg naar uit om deze woensdag de aankomende CIEB (Maan) in zijn roze tutu te zien beachvolleyballen.

Ik hoop dat er aankomend jaar een fysieke introductie kan plaatsvinden en dat dit het begin zal zijn van een volledig fysiek jaar met activiteiten, feesten en een gloednieuwe GWS kamer waarin we allemaal samen kunnen komen. Zelf kijk ik er erg naar uit om samen met Sven, Sabina en Maan er een erg leuk jaar van te maken. Je kunt altijd dingen aan me vragen of gewoon tegen me aan praten over van alles (ook als je niet weet hoe je mijn naam uit moet spreken).

Liefs,

Hagar

Wil jij Hagar en de rest van het XXIXe kandidaatsbestuur instemmen? Kom dan op donderdag 3 juni naar de Verkiezings-ALV! Voor de ALV kan je je hier aanmelden.