Corona-update

Corona maatregelen

Alleen samen (verkleind png)

Lieve leden,

Ten eerste hopen wij dat jullie allemaal gezond zijn. Zoals jullie allemaal waarschijnlijk niet is ontgaan, zijn de maatregelen weer strenger geworden. Wij als vereniging proberen ons zoveel mogelijk aan de RIVM richtlijnen te houden en toch nog toffe activiteiten voor jullie neer te zetten. Om ons hierbij te helpen hebben wij een coronaprotocol opgesteld. Wij vragen jullie om je aan dit protocol te houden wanneer je op een activiteit aanwezig bent. Het coronaprotocol onder deze link zal altijd de meest recente versie zijn

Naast onze activiteiten hopen we ook dat jullie je zoveel mogelijk aan de maatregelen houden:

  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar
  • Blijft thuis en laat je testen als je klachten hebt of wanneer je in contact bent geweest met iemand met het coronavirus
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Was regelmatig je handen
  • Schud geen handen
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Draag een mondkapje wanneer dit nodig is

Als we hier ons allemaal aan houden, dan is het coronavirus zo snel mogelijk weer weg en kunnen wij nog toffere activiteiten voor jullie organiseren. Mocht je ideeën hebben hoe we leuke corona-proof activiteiten neer kunnen zetten, of heb je een geweldig plan voor een activiteit, schroom dan niet om contact met het bestuur op te nemen. Je kan ook altijd de ideeënbox op de website gebruiken. Voor vragen of opmerkingen zijn wij altijd te bereiken. Voor meer informatie over het coronavirus wijzen we je graag door naar de website van het RIVM.

 

Liefs het XXVIIIe bestuur