Geen categorie

Het XXVIIste bestuur stelt zich voor: Hanneke Prins

hanneke

Lieve allemaal,

Als laatste mag ik, de “oude bok” van het stel, mezelf aan jullie voorstellen. Ik ben Hanneke Prins, 20 jaar oud en aankomend derdejaars in onze mooie studie. Twee jaar geleden kwam ik vanuit het hoge noorden studeren in deze zuidelijke stad en al twee jaar heb ik de gelegenheid gehad om te genieten van onze vereniging en al haar toffe leden. Ik ben dan ook van plan dit het komende jaar ook vooral door te zetten en ook nieuwe ervaringen te creëren met de oude en de nieuwe geiten!

Naast blij zijn met al die geitjes bij Den GWS, vind ik het ook leuk om geiten in het wild te spotten. Dit gebeurt door er lekker op uit te gaan in de natuur en plezier te hebben in het bos, de heide of waar geiten dan ook voorkomen. En bij die groene voeten horen natuurlijk groene vingers, die ik ook aan het ontwikkelen ben (ik ben de trotse ouder van een puberende tomatenplant). Nu vind ik natuurlijk niet alleen maar groene dingen leuk, een lekker speciaal biertje op zijn tijd gaat er ook wel in. Gezellig met vrienden borrelen is dan ook een andere aangelegenheid die bij wel bevalt. Als daar toevallig een tof bord- of kaartspel bij komt kijken ben ik helemaal blij! Zeker op dit vlak zit je bij Den GWS altijd wel goed:)000001

Deze gezelligheid en warmte zijn redenen voor mij geweest  (niet de enigen natuurlijk!) om te solliciteren voor een plekje in het 27stebestuur van deze mooie vereniging en ik mij komend studiejaar commissaris interne en externe betrekkingen mag noemen! Als CIEB hoop ik dat we veel toffe activiteiten gaan neerzetten en op de hoogte te zijn van alles wat er speelt in onze vereniging. Ik hoop samen met mijn lieve bestuursgenootjes (en natuurlijk alle leden) een top jaar neer te zetten!

Liefs,
Hanneke