Geen categorie

Het XXVIIste bestuur stelt zich voor: Jady Karman

jady

Lieve lezer,
Ik ben Jady, de kandidaats-secretaris van het 27e bestuur. Op het moment van schrijven ben ik bijna negentien hele jaartjes oud en heb ik net mijn propedeusejaar achter de rug. In dit jaar heb ik zo veel leuks meegemaakt! Ik heb de allerleukste mensen leren kennen, heel veel spelletjes gespeeld en ben een innige liefdesrelatie met bier aangegaan (want water, daar beginnen we niet aan). Natuurlijk is veel hiervan gebeurd samen met mijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes van Den Geitenwollen Soc. Niet elk moment van dit jaar was echter leuk en gezellig. Ook ik heb hier en daar een weekje doorgebracht in eenzame opsluiting met alleen me, myself en van anderen geskoempte samenvattingen. Tranen en paniekerige gesprekken naar thuisthuis terzijde was het het wel waard, ik heb netjes al mijn vakken gehaald en zelfs mijn medesociologen even verraden om een vak bij rechten te volgen. Dit jaar zat vol met van alles en nog wat, maar de leuke momenten wegen gelukkig ruimschoots op tegen de minder leuke momenten. Daarom ben ik er klaar voor om het dit jaar nog veel drukker te krijgen en nog veel meer leuke herinneringen te maken. Ik heb zin in alle leuke activiteiten die de commissies weer voor ons gaan organiseren en in het ongeremd brassen bij de CoBo’s waar we heen zullen gaan. Iets breken of op z’n minst flink in de kreuk raken staat dit jaar op de bucket list. Ik ben iemand die veel over heeft voor een goed verhaal.

Er zijn nog veel meer dingen naast deze ietwat aparte karaktertrek die je vast van mij wil weten. Mijn favoriete kleur is roze, mijn favoriete snack is koekjes met een laagje chocola en mijn favoriete ijssmaak is Karamelsutra van Ben & Jerry’s. Ik kan ontzettend genieten van buitenlandse dromen die aan diggelen vallen in Ik Vertrek en mijn favoriete groente om te snijden is courgette. Ik heb een thuisthuis in de hoofdstad onder de tokkies, Arnhem, en in het kleine gehucht tussen Tilburg en België, Alphen. Wat deze twee thuisthuizen gemeen hebben, is dat allebei mijn ouders en ik echte dierenliefhebbers zijn en het dus stikt van de huisdieren. Verdeeld over mijn ouders heb ik drie herders, vier katten en een vogel. Waar mijn ouders ook geen tekort aan hebben, is kinderen. Ik heb een superlieve zus en een superleuk broertje, en daarnaast nog twee kleine halfbroertjes. Ik ben deze drukte zodra ik ging studeren echter ontvlucht en woon nu op mezelf. Ik ontsnap elke dag aan mijn hoogopgeleide Heyendaalse bubbel in het (onterecht) infameuze Dukenburg. Hier binge ik graag een serietje of zit ik een beetje naar de ganzen te staren vanaf mijn balkon. Tenslotte ben ik erg vaardig in het maken van onjuiste inschattingen van andermans persoonlijkheid op basis van hun sterrenbeeld. Als je denkt dat ik niet een mening over jou heb gevormd op basis van je geboortedatum, heb je het fout.

Ik kijk er erg naar uit om secretaris te worden. Ik hoop dat je aan het eind van mijn bestuursperiode nog tevreden met me bent. Wat zeker is, is dat ik me met hart en ziel ga inzetten om het goed te doen. Ik heb al geleerd hoe ik geen BCC-foutjes maak en ik ben bereid om alle tien mijn vingers te blesseren om alle groetjes en andere opmerkingen tijdens de ALV’s netjes te notuleren. Ik hoor graag van je wat je van mij en ons beleid vindt, maar ik ben er natuurlijk ook altijd voor een praatje over niks of een potje klootzakken op de kamer.

Veel kusjes en veel knuffels,
Jady Karman

jady 1