Geen categorie

Het XXVIIste bestuur stelt zich voor: Roos Henneken

roos

Hoi hoi!

Ik ben Roos Henneken, achttien jaar jong, uit het pittoreske Driebergen-Rijsenburg te midden Nederland. Op dit moment ben ik aankomend tweedejaars student van de meest prachtige studie ever (sociologie for life xoxo) en geniet ik erg van het verenigingsleven. Je zult mij dan ook vaak in mijn natural habitat zien: als brak propje mens op de GWS banken, verliezend tijdens veel te fanatieke potjes tafelvoetbal in de GR en overenthousiast aanwezig op zo ongeveer elke GWS activiteit.

Naast tijd spenderen met mijn favoriete maatjes op de uni vind ik het leuk om de stad in te gaan. Hier ontdek ik graag gezellige tentjes voor lunch of drankjes, ben ik te vinden bij menige pubquiz en sta ik tot in de late uurtjes in aftandse kroegen dansjes te wagen. Ook heb ik verder nog wat niet-zo-originele hobby’s als muziek maken, zo op z’n tijd sporten (oef ik moet nog steeds moed verzamelen om een sportpas te halen…) en dat soort dingen.

Goed, nu naar de reden dat je dit stukje leest. Volgend jaar zal ik mijn extra steentje (zeg maar gerust rotsje) bijdragen aan de vereniging als penningmeester (penningmeesteres? penningjuf? Hmmm.. beetje genderspecifieke functietitel wel) van het XXVIIste bestuur der Studievereniging Den Geitenwollen Soc. Ik kijk er heel erg naar uit om komend jaar de de pot met veel passie te bewaken en op alle cijfertjes te letten zodat jullie dat niet hoeven te doen. Top prioriteit is natuurlijk voorkomen dat het volledige budget besteed wordt aan louter bier. Wanneer het er op aan komt zal ik secuur te werk gaan om alle geldzaken te reguleren, zodat er als vereniging optimaal geïnvesteerd kan worden in en voor de leden. Ik heb er ontzettend veel zin in om er een fantastisch jaar van te maken met mijn mede bestuursgenoten en alle leden!

Kusjens,

Roos

PS Patat bakken, friet halen.

XXVII