Geen categorie

Het XXVIIste bestuur stelt zich voor: Ilya Buma

ilya

Heey iedereen,

Mijn naam is Ilya en na een jaar studeren mag ik mijzelf komend jaar tweedejaars sociologie student noemen. Ik ben geboren in Gouda en opgegroeid in Arnhem. Inmiddels heb ik met veel plezier de gewaagde overstap gemaakt naar de stad onder de Waal.

De meeste mensen kennen mij al van het groot aantal uren die ik doorgebracht heb in onze GWS kamer. Ik hou van uitgaan, voetbal kijken, sporten, gamen etc. maar vooral van sociaal doen. Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd. Zo is mijn studentenvocabulaire enorm vergroot, heb ik succesvol welgeteld twee gerechten onder de knie, een voetbalclub uit Schotland gestalkt en wordt ik steeds beter in de vele kaartspelletjes. Volgend jaar hoop ik op het hoogste niveau van tafelvoetbal te komen en een keus te kunnen maken tussen friet en patat.

Na de intro van 2018 ben ik lid van de GWS geworden en ik was verbaasd hoe welkom iedereen in de vereniging was. Via deze vereniging heb ik Nijmegen en het studentenleven een stuk beter leren kennen. Vanaf komend jaar heb ik een bestuursfunctie: ik heb dan de eer om mij voorzitter te noemen. Roos, Jady, Hanneke en ik gaan samen ons uiterste best doen om er een mooi studentenjaar van te maken voor alle sociologiestudente. Ik zal verantwoordelijk zijn voor de agenda´s, het in goede banen leiden van de vergaderingen en het gezicht van de vereniging zijn. Spreek me dus vooral aan als er iets is!

Joe joe,

Ilya

ILYA