Geen categorie

Een dag uit het leven van… Leanne

IMG_9076

Penningmeester 2018-2019: Leanne te Dorsthorst

IMG_2258Mijn dag begon met het zonnetje dat stiekem tussen mijn gordijnen door kwam en me liet weten dat het tijd was om op te staan. Ik begon met een glas water en m’n dagelijkse bak cornflakes. Rond kwart voor 10 vertrok ik naar de universiteit om de kamer om precies 10.00 uur open te doen. Ik schreef het weekoverzicht op het white board en had even een momentje van realisatie dat het volgende week alweer mei vakantie is. Wat gaat de tijd toch snel. Daarna vervolgende ik mijn reis naar de Aldi, die direct achter de universiteit ligt, waar ik zo ongeveer 1 keer in de 2 à 3 weken kom om koekjes thee en koffie te halen (ondertussen kennen ze me daar volgens mij wel). Met een enorm grote en zware tas fiets in terug naar de universiteit en bouw een enorme toren van koekjes in de kast.

Later die ochtend heb ik een bijeenkomst met alle sociale verenigingen om te brainstormen over een gezamenlijke alumni activiteit te organiseren. Vervolgens besteed ik de rest van mijn middag aan Leerproject 2 samen met Marieke en Boris. Waar we een fout in de data set ontdekt hadden en we maar niet uit de fouten in onze syntax kwamen. Uiteindelijk rond 5 uur waren we er allemaal klaar mee en begon ik aan mijn penningmeester taakjes in een lege GWS-kamer. Een beetje achter iedereens kont aan lopen dat ze moeten betalen en wat administratieve dingetjes op orde brengen.

Rond 7 uur fietste ik naar huis, legde al mijn spullen weg en liep naar de Coop in de Molenstraat. We (ik en mijn vriend) zouden deze avond een lekkere maaltijd klaarmaken om te vieren dat we een jaar samen waren. Onder het genot van een wit wijntje aten we alle heerlijke Spaanse gemarineerde garnalen op, terwijl we Game of Thrones op de achtergrond aan hadden staan.

53055662_991430057735008_8808239640692654080_oRond 10 uur vertrokken we naar het GWS feest waar de pitchers voor het bierpong toernooi als warme broodjes over de toonbank gingen en alle kakkers en stakkers samen shotjes namen. Wat een enorm leuk feestje! Toen het feest was afgelopen en ik ondertussen rustig thuis was gekomen. Dronk ik nog een paar glazen water om de kater tegen te gaan en sprong in bed.

Slaaplekker,

Leanne