Nieuws

Een dag uit het leven van… Inez

IMG_2602

Secretaris 2018-2019: Inez Lombaers

IMG_2602Deze ochtend begint goed als ik mn brakke hoofd om 9 uur uit mn bed mag slepen voor mijn kamerdienst om 10 uur. De constitutieborrel van de MFVN was vorige avond weer een beetje uit de hand gelopen. Eenmaal op de uni aangekomen begroet een vrolijke Simone mij en wordt mijn dag al een beetje beter. Na het zetten van koffie en het koken van water begin ik wat zaken voor de studiereiscommissie te regelen. Zo gaan we dit jaar weer een NATOER dag doen en moet ik nog even uitzoeken wat hier allemaal te doen is. 
Hierna heb ik om half 12 vergadering met de introductiecommissie. Samen met Hanneke, Luc en Bas zijn we inmiddels alweer twee maanden bezig met het regelen van het programma, intro ouders en nog veel meer. Gelukkig verloopt dit allemaal erg soepel en is de vergadering dan ook snel afgelopen.

Hierna heb ik twee colleges, eerst eentje van Gender en vervolgens Social Capital. Hierna blijf ik nog even in de kamer hangen. Hier verdoe ik wat (iets te veel) tijd met het eten van koekjes en het versturen van de verjaardagsmails voor mei. ’s Avonds ga ik met Simone, Hanneke, Annelien en Leanne gnocchi (ons favoriete 10 minuten gerecht) eten. Wederom hebben we veel te veel kaas gekocht en zitten we allemaal prop vol. Leanne komt echter met de meest overheerlijke verrassing ooit: zelfgemaakte cheesecake. Daar hebben we gelukkig allemaal nog net wel een plekje voor kunnen vinden. 

IMG_2729Iets voor half 9 vertrekken we allemaal naar onze startlocaties voor het drankspellenrouler. We mogen beginnen met stresspongen en dit is dan ook het begin van een mooie avond. Zo komen we onderweg nog de toppers tegen, lijkt het alsof het onweert en bellen we een onschuldige jaargenoot bij Hoogeveld uit zijn bed. Rond een uur of 12 verzamelen alle groepjes zich weer in het Bascafe, waar de gezelligheid tot de late uurtjes doorgaat. Zelf duik ik rond een uur of 2 weer mijn bed in, wat slaap sparen voor de Campusrun van morgen….

 

Liefs, 

Inez

p.s. Hierbij het geheime gnocchi recept