Geen categorie

Een dag uit het leven van… Tom

TOM

Voorzitter 2018-2019: Tom Langhout

56866437_1019358891608791_7286595137889632256_oIk word verstrooid wakker om kwart voor tien. Kut. Wekker gemist. Ik heb om tien uur kamerdienst dus ik spring snel 5 seconden onder de douche, gooi mijn kleren aan en neem wat te eten mee voor ontbijt. Gister hadden we een geslaagde maandelijkse borrel aan mijn hoofd te voelen.

Eenmaal op de uni aangekomen doe ik de kamer open en zet ik gelijk koffie en heet water op. Tot half 11 drink ik rustig een theetje en smeer ik een boterham. Er druppelen langzaam wat brakke leden binnen. Daarna ga ik over op het doen van wat bestuurstaken. Ik bestel alvast de shirts voor de studiereis en beantwoord wat mailtjes. Tussendoor bespreken we met op de kamer nog even iedereens belachelijke acties van gister.
Al met al was het een geslaagde borrel.
Om kwart over twaalf hebben we een studiereisvergadering om de laatste dingen voor de studiereis vast te stellen. In het geheel genomen een prima brakke vergadering. De studiereis is namelijk al redelijk compleet, al blijft communicatie met schotten soms lastig. Na nog even in de GWS-kamer te chillen ga ik toch maar nog even aan mijn scriptie zitten. Allereest verwerk ik de feedback van mijn begeleider en vervolgens begin ik alvast aan mijn mediatie hoofdstuk. Na een nuttig anderhalf uur scriptie kan ik door naar het opstellen van de agenda voor de bestuursvergadering van morgen. Eerst even alle binnengekomen mailtjes nog een keer checken, de notulen van de vorige bestuursvergadering doornemen en vervolgens alle agendapunten opstellen. Er is weer genoeg te bespreken. De rest van mijn dag spendeer ik met de leden in de GWS-kamer. Het was weer een kamerdienst als alle andere: geouwehoerd, spelletjes gespeeld en hier en daar een net iets te serieuze discussie. Rond vier uur komen er meelopers de kamer binnen om een klein proefje te nemen van de veel te sterke koffie, goedkope thee en hemelse koekjes. Hopelijk zijn ze niet afgeschrokken door Luc, Bas en mij. Om vijf uur gooi ik de kamer dicht en ga ik nog even sporten. Dat laatste gaat uiteraard wat lastiger met een nog steeds brakke kop. ‘S avonds hebben we geen activiteit dus ik kan rustig aan doen. Na het sporten ga ik richting Bas die om twaalf uur jarig is. We maken de weloverwogen en verstandige keuze om niet te koken en een frietje te halen. De rest van de avond kijken we nog wat voetbal en kaarten we wat. Aangezien de rest van de heren stage heeft of vroeg op moet besluit ik er ook maar een vroege avond van te maken. Morgen weer een dag en ook genoeg te doen.

Jujuu,

Tom