Geen categorie

Keizer Augustus, de Christenen en een verdachte Duitse zeepfabriek – Pim Smeets

socialmedia

Vol spanning en verwachting liep ik zo’n vijf  jaar geleden naar de Kruidvat. Een jongen van 16, voor wie de hele wereld nog open lag. De dag ervoor had ik een shampooreclame gezien, een reclame van het merk Old Spice, met daarin in man wiens hele wereld veranderde toen hij Old Spice ging gebruiken. Vrouwen, boten diamanten en een prachtig wit paard. Kort gezegd; ongeveer alles waar de 16 jaar oude ik van droomde, werd mij beloofd als ik voortaan Old Spice zou gebruiken bij het douchen. Dat leek me wel een goede deal, dus ik besloot om Old Spice te kopen. Weken gingen voorbij en er gebeurde maar niks, dus wanhopig als ik was begon ik meer en meer shampoo te gebruiken totdat ik per wasbeurt ongeveer een halve fles Old Spice over mezelf heen goot. Wederom geen resultaat. Geen vrouwen, geen boot, geen diamanten en al helemaal geen…

Benieuwd geworden hoe dit verhaal verder gaat? Lees het dan snel in het nieuwste nummer van ‘t Blaatje! Deze is vanaf nu te lezen in de GWS-kamer en te vinden op de website.