Geen categorie

Het XXVIste bestuur stelt zich voor: Inez Lombaers

Inezvoorstelstukje

Hoi! Mijn naam is Inez Lombaers, ik ben 19 jaar oud en ik ben (nu nog) eerstejaars sociologie student. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om terrasjes te pakken met vriendinnen, een potje te volleyballen of Friends voor de zoveelste keer te binge watchen. Daarbij ben ik een echte Hagenees en heb ik daar de eerste 19 jaar van mijn leven ook doorgebracht. Ik moet bekennen dat, toen ik 10 maanden geleden naar Nijmegen verhuisde, ik ook wel eventjes moest wennen aan deze bruisende en in vergelijking toch wat kleine en schattige stad aan de Duitse grens. Al snel werd ik echter omarmd door het studentenleven en onze mooie vereniging heeft hier zeker een bijdrage aan geleverd. Het eeuwige geouwehoer in de GWS-kamer en zelfs het moeten kruipen onder de voetbaltafel, gaf mij al snel een vertrouwd gevoel. Dit is dan ook de reden dat ik heb gesolliciteerd naar een plekje in het bestuur en mijzelf volgend jaar de secretaris van het XXVIste bestuur der Studievereniging Den Geitenwollen Soc. mag noemen.

Als secretaris hoop ik goed op de hoogte te zijn van alles wat er speelt binnen de vereniging. Ik heb veel zin om samen met mijn lieve medebestuursgenootjes dit avontuur aan te gaan en natuurlijk voor onze medestudenten klaar te staan. We gaan er samen een onvergetelijk jaar van te maken!

Liefs, Inez