Geen categorie

Het XXVIste bestuur stelt zich voor: Leanne te Dorsthorst

Leannevoorstelstukje

Hoi hoi! Ik ben Leanne te Dorsthorst, 19 jaar, geboren en getogen in Didam (dat ligt ergens achter Arnhem). Ondertussen studeer ik alweer een jaartje sociologie in het mooie Nijmegen. Buiten Den GWS vind ik het leuk om me bezig te houden met fotografie. Verder ben ik niet bang voor een avondje stappen en vind ik het leuk om ergens een speciaal biertje te drinken.

Vanaf het begin voelde ik me al verbonden met den GWS en dat gevoel heeft me nooit meer verlaten. Ik vind het vooral leuk dat het een vereniging is waarbij je iedereen kent en altijd gezellig een praatje kan maken. Zelf vind ik het heerlijk om in de GWS-kamer te zitten, koekjes te eten, een bakje koffie te drinken en daarna een potje tafelvoetbal te spelen. Dit jaar wilde ik graag een extra steentje bijdragen om de vereniging nog mooier te maken.

Met grote trots mag ik mij penningmeester (aka. Penny) van het XXVIste bestuur der Studievereniging Den Geitenwollen Soc. noemen. Het is mij dan ook een hele eer dat de leden mij deze functie toevertrouwen. Als penningmeester zal ik dit jaar goed op de centjes letten van al onze leden. Ik kijk er vooral naar uit om te zorgen voor al onze geitjes bij Den Geitenwollen Soc. en om de centrale rol van den GWS in het sociologische studentenleven te behouden. Ik zal samen met mijn twee medebestuursleden proberen er ook dit jaar weer een mooi jaar van te maken met veel borrels, feestjes en activiteiten.

Groetjes,

Leanne te Dorsthorst