Geen categorie

Het XXVIste bestuur stelt zich voor: Tom Langhout

Voorzitter

Hallo! Mijn naam is Tom Langhout, ik ben 20 jaar en over een paar maandjes derdejaars sociologie student. Ik ben geboren en getogen in de stad waar ik nu studeer: Nijmegen. Dat mag dan de oudste stad van Nederland zijn, maar het is ook de mooiste. Naast dat ik erg van het mooie Nimwegen hou, hou ik ook erg van sporten, feesten, slapen, gamen etcetera.

Behalve studeren, mijn hobby’s en hangen met vrienden van thuis, ben ik ook vaak te vinden in de GWS-kamer. Nadat ik gekozen heb voor de studie sociologie, ben ik direct bij de studievereniging gegaan. Waar ik in eerste instantie geen hoge verwachtingen had van Den GWS, aangezien ik in mijn eigen stad bleef wonen, kwam ik er al snel achter dat dit voor mij een tweede thuis was. Ik heb mijn stad op een hele nieuwe manier leren ontdekken, niet alleen door rottende studentenkamers af te gaan en nieuwe stinkende kroegen te ontdekken, maar voornamelijk door nieuwe mensen te leren kennen. Om deze reden heb ik dit jaar gesolliciteerd voor een plek in het bestuur. Sinds de verkiezings-alv mag ik dan ook met trots zeggen dat ik (nog) kandidaatsvoorzitter ben van Den GWS. Ik zal komend jaar deze functie vervullen door vergaderingen voor te zitten, zaken op orde te houden (haha “orde”) en eindverantwoordelijke te zijn.

Ik hoop in mijn bestuursjaar veel te kunnen betekenen voor de mensen binnen Den GWS en hoop ook de nieuwe lichting studenten zich op hun plek te laten voelen. Verder heb ik erg veel zin om dit jaar met mijn bestuursgenoten een goed jaar voor Den GWS te draaien. We gaan ‘m rocken!

Vriendelijke groetjes,

Tom Langhout