Geen categorie

Update verhuizing

verhuizingupdate

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: de sloop van TvA. Als je naar buiten kijkt vanaf de verenigingskamer zie je hoe onze geliefde Thomas van Aquinostraat beetje bij beetje afbrokkelt. Ook wij zullen op een gegeven moment de verenigingskamer in TvA 6 moeten verlaten. In dit bericht bieden we jullie een overzicht van alle informatie omtrent de sloop en verhuizing.

Zo zijn de studiewerkplekken in TvA 6 bijna allemaal weg. Studeren kan vanaf nu in de ruimte in TvA 8, maar houd er rekening mee dat dit geen stilteruimte is. Heb je behoefte aan een stille werkplek? Deze kan je vinden op de eerste verdieping van Spinoza.

Verder zullen alle spullen uiterlijk donderdagochtend 28 juni ingepakt moeten zijn. Daarom zal de huidige GWS-kamer tot en met woensdag 27 juni open zijn. Voor deze tijd zullen al veel spullen ingepakt in dozen zitten, maar wees gerust: de koffie, thee en koekjes zullen tot op het laatste mom`ent nog gewoon genuttigd kunnen worden. Mocht je nog een handje willen helpen met het inpakken, dan mag dit natuurlijk! Geef dit dan even aan bij het bestuur.

Om jullie door de allerlaatste loodjes van de tentamenweek heen te helpen, kunnen jullie op donderdag 28 en vrijdag 29 juni nog terecht in TvA 8.01.04. Hier zullen wat stoelen, tafels en uiteraard een koffiezetapparaat staan. Vrijdag 29 juni is ook meteen de laatste dag dat deze kamer open zal zijn. In de vakantie zullen we officieel verhuizen naar de tijdelijke kamer in Spinoza. In het nieuwe collegejaar zijn jullie dan ook van harte welkom in SP A.01.07.

Hopelijk hebben we jullie hiermee voldoende geïnformeerd. Geniet van de laatste weken in TvA 6. Om het in ieder geval zo memorabel mogelijk te maken, zal op woensdag 27 juni nog een klein ‘afscheid’ plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt nog. Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze dan vooral!