Geen categorie

Uitslag commissiebattle

Uitslagcommissiebattle

Het collegejaar loopt langzaam op zijn einde, de laatste tentamenweek staat voor de deur én… er is een winnaar voor de commissiebattle! De FEC stond gedurende het jaar vaak bovenaan in de ranking. Toch werd het op het laatste moment nog spannend doordat onder andere de Weekendcommissie en Studiereiscommissie nog enkele punten binnen wisten te slepen. Zo kreeg de Weekendcommissie flink wat punten voor hun magische duo dat het liftweekend had gewonnen. Ook ‘the last man standing’ van het moordspel wist zijn commissies te verblijden met wat extra punten, waardoor ze toch weer dichterbij de FEC kwamen te staan. Maar helaas, het mocht niet baten. Op de Actieve Leden BBQ konden commissies een nieuw GWS-lied aandragen. Na een spannende wedstrijd bleek het lied van de FEC er met kop en schouders bovenuit te steken. Na een zwarte strijd is de uiteindelijke stand van de commissiebattle dan ook als volgt:

1. FEC: 165
2. Weekend: 151
3. Studiereis: 135
4. Lustrum: 125
5. ‘t Blaatje: 123
6. TLC: 116
7. Feest: 114
8. Sport: 104
9. Diner: 103
10. FAC: 94
11. Activiteiten: 88
12. Jaarboek: 87
13. Carriere: 70

We willen via deze weg alle actieve leden nog een keer bedanken voor hun inzet dit collegejaar. Jullie, de actieve leden, zorgen ervoor dat alle leuke activiteiten gerealiseerd worden en we hebben er enorm van genoten dit jaar. Dank daarvoor! Ook willen we iedereen heel veel succes wensen met de laatste loodjes! Op donderdag 28 juni staat nog een GWS-feest op de planning, zodat we met een knaller de vakantie ingaan. Hopelijk tot dan!