Geen categorie

Moeite met het vak Beschrijvende Statistiek? AthenaStudies biedt hulp!

Moeite met het vak Beschrijvende Statistiek of wil je de kans op een goed cijfer verhogen? Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de stoomcursus Beschrijvende Statistiek. Onze enthousiaste researchmaster docent Marlou Ramaekers haalde zelf een 8,5 voor dit vak. Bovendien kreeg de cursus die zij eerder gaf goede beoordelingen!

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten, die elk 2 uur duren. Tijdens de bijeenkomsten zal de basis van de stof uitgelegd worden en er is ruimte voor alle vragen. Een cursusboekje met een samenvatting van de stof en speciale oefenvragen krijg je aan het begin van de cursus, zodat je optimaal voorbereid het tentamen in gaat! De cursus vindt plaats op 21, 23 en 28 maart van 19:00 – 21:00.

Leden van GWS krijgen 10% korting met de code: GWSkorting

Meer informatie of inschrijven kan via:
https://www.athenastudies.nl/cursus/ru/fsw/soc