Geen categorie

Tentamenstress? AthenaStudies biedt hulp!

Ben je een eerstejaars (of tweedejaars) en heb je moeite met het vak Methoden van Onderzoek A? Geen nood! Onze sponsorpartner AthenaStudies biedt een stoomcursus aan van Methoden van Onderzoek A die bestaat uit 3 bijeenkomsten, die elk 2 uur duren. Marlou, docent bij AthenaStudies heeft dit vak zelf met een 8 afgerond en volgt momenteel de Research Master. Zij zal er voor zorgen dat alle stof stap voor stap doorlopen wordt aan de hand van handige voorbeelden en nuttige tips, daarnaast zal er tijdens de lessen ook genoeg ruimte zijn voor vragen. Tot slot krijgen alle deelnemers een cursusboekje met een samenvatting van de stof en speciale oefenvragen, die hen optimaal zal voorbereiden voor het tentamen. De cursus vindt plaats op dinsdag 10, donderdag 12 en dinsdag 17 januari van 19:00 tot 21:00 uur. Wil je Methoden van Onderzoek A nog beter begrijpen en extra zekerheid hebben bij je tentamen? Schrijf je dan nu in via deze link: https://athenastudies.nl/cursus/ru/fsw/soc